RSS Feed

HANRO

0

March 21, 2012 by Ville Raivio

Vuonna 1884 Albert Handschin perusti vaatetehtaan Sveitsin Liestaliin. Hän ryhtyi valmistamaan naisten alusvaatteita puhtaista luonnonmateriaaleista ja patentoidun kudontakoneistonsa ansiosta yhtiö muodostui kovin suosituksi. Vuonna 1913 hän rekisteröi yhtiökumppaninsa Carl Ronusin kanssa HANROn toiminimen, mutta muutaman vuoden kuluessa edessä on Ensimmäinen maailmansota. Tämä yleistä huonoa käytöstä aiheuttanut selkkaus asetti suuria vaikeuksia raaka-aineiden saannille ja jonkin aikaa HANRO joutui turvautumaan tekokuituihin. Toisen maailmansodan jälkeen bisnes lähtee pyörimään aivan toisella tavoin ja HANRO onnistuu lyömään itsensä läpi hienostorouvien alusvaatettajana.

Korkea laatu kannattelee tehdasta vuosien lävitse ja valmistaja laajentaa tarjontansa myös miesten alusvaatteiden puolelle. Vuonna 1985 yhtiö lanseeraa merssipuuvillasta luodut mallistonsa, jonka myötä tämä materiaali on muodostunut erottamattomaksi osaksi HANROn tarjontaa. Tänä päivänä HANROn varsinainen tuotanto on siirtynyt Portugaliin, mutta päälle satavuotinen tietotaito on taattua sveitsiläistä tasoa ja 90% materiaaleista valmistetaan sveitsiläisistä langoista. Laadunvarmistus on kymmenportainen ja Öko-tex -sertifioitu. Muotokieli sekä miesten että naisten alusvaatteissa on ajaton ja pelkistetty, laatutaso puolestaan äärimmäisen korkea.

 

http://hanro.com/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari