RSS Feed

John Smedley Outlet -arvonta

4

March 21, 2012 by Ville Raivio

Maaliskuun alussa kirjoitin John Smedleyn Outlet-verkkokaupasta, joka tarjoaa noin 70% alennuksella valmistajan ykköslaatuisia tuotteita poistuvista mallistoista sekä miehille että naisille. Koska pidän Smedleyn neuleita tämän planeetan tasokkaimpina luomuksina, lähestyin myös Outletin toiminnasta vastaavaa Jonathan Chapmania potentiaalisen Keikarin lukijan alennuskoodin suhteen. Aivan vielä koodia ei ole tarjolla, mutta pienimuotoinen lukija-arvonta on nyt käynnissä. Arvontaan osallistuminen ei velvoita lukijaa mihinkään muuhun kuin päävoittoon, joka on 250 punnan arvoinen lahjakortti John Smedleyn verkkokauppaan. Arvontaan voi osallistua 15.4. asti, jonka jälkeen yksi onnellinen voittaja voi verhota itsensä kauniimmin kuin ennen.

http://tinyurl.com/johnsmedleycompetition


4 comments »

 1. JT says:

  On tullut kyseiseltä sivulta jo pariin otteeseen tilattua ja olen todella tyytyväinen ollut.

  Se mikä harmittaa on toi 15 punnan toimitusmaksu, jos siihen saisi jonkin näköstä koodia niin olisi aika mahtavaa. Toimitus on ilmanen, jos tilaa yli 200 punnan arvosta, mutta kun valikoima on aina pienehkö niin aika tiukkaa tekee, että löytäisi sen verran oikean kokosia/värisiä/omaan makuun sopivia kuteita.

  Mutta muuten voin suositella!

 2. johannesv says:

  No, tyköistuvuus on harvoin ongelma, kun on 188 senttiä ja omaa 90 sentin rinnanympäryksen. Pituudesta se monesti jää kiinni, Smedleylläkin.

 3. Ville Raivio says:

  johannesv, kokemusteni perusteella Smedleyn mitoitus on melko hoikka kautta malliston. Villa tietysti joustaa melko paljon, joten tyköistuvuus ei ole ongelma.

 4. johannesv says:

  Pari neuletta tulikin jo tilattua tuolta. Kyllä tämä Ebay-metsästyksen voittaa, eivätkä hinnatkaan ole paljon korkeammat. Vaikka eivät mittoja tarjoakaan, jo Size Guidesta löytyvä luonnehdinta mallista auttaa paljon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari