RSS Feed

Klassikko

12

Klassikko – Jokaisen miehen tyylikirja on kymmenen vuoden höyrypäisen vaateharrasteluni tulos. Se on ensimmäinen suomalaiselle lukijalle suomeksi kirjoitettu tietokirja miesten klassisesta tyylistä. Teos pyrkii välittämään lukijalle kaiken olennaisen, jonka olen saanut aiheesta selville. Klassikon lähdeteoksiin voi syventyä aiemmin Keikarissa jaetusta listasta. Teoksen taustoja olen avannut sekä kirjoittamisen aikana että sen jälkeen. Uskon kirjan säilyttävän arvonsa vuosikymmenien ajan – niin paljon aikaa ja vaivaa sen luomiseen olen sijoittanut.

Tällä hetkellä Klassikon painokset on loppuunmyyty, joten sitä ei voi löytää uutena. Antikvaareista teos voi löytyä, samoin kuin kirjastoista ympäri maan.

Klassikkosivu

“Maailmassa on kirjoja, joiden on täytynyt tulla kirjoitetuksi. Klassikko on sellainen.”
– Suomen Kuvalehti, 29.5.2015

12 comments »

 1. Ville Raivio says:

  Hei, tilanne ei ole muuttunut. Pyydän soittamaan Tammelle, joka kirjan kustansi, ja kysymään uuden painoksen perään. Jos riittävän moni on kiinnostunut, kustantaja todennäköisemmin painaa 3. kerran.

 2. JS says:

  Tilanne ei ilmeisesti ole muuttunut sitten viime kysymän? Jos näin, vahinko. Olin suunnitellut lahjaa kirjasta.

 3. Ville Raivio says:

  Hei vain,

  minulla ei ole enää kappaleita kirjasta ja painokset on myyty loppuun. Pyydän tämän aiheen kanssa lähestymään Tammea, joka kustansi kirjani vuosia sitten.

  Tietääkseni oikea henkilö vastaamaan kysymykseen on:
  kati.lampelaATtammiPISTEfi

  Myös kirjastoista löytyy!

 4. J. says:

  Hei!

  Onko kirjasta olemassa vielä kappaleita tai onko kolmas painos harkinnassa? Näyttäisi olevan toinenkin painos loppuunmyyty kaikkialta.

 5. Jukka says:

  No senpäs juuri tein:)

 6. Ville Raivio says:

  Hyvää päivää!

  Kaikki kappaleet on loppuunmyyty ympäri Suomen. Jotta teokselle saisimme uusintapainoksen, pyydän laittamaan viestiä kustantamo Tammeen tietokirjojen kustannuspäällikkö Kati Lampelalle.

 7. Jukka says:

  Moi vieläkö kirjaa on myynnissä? Mistään en ainakaan löytänyt?

 8. Miikka says:

  Täältä myös ääni e-kirjalle! Toivottavasti tulee valikoimiin!

  Terveisin, bisnestyyliä hakiessa Briteissä.

 9. Ville Raivio says:

  Päiviä!

  Tuo optio on kustannussopimuksessa, mutta toistaiseksi Tammi ei ole sitä diginä tarjonnut. Pyydän soittamaan kustantamoon, jos vaikka ideasta innostuisivat!

 10. Jari says:

  Olisiko tätä e-kirjana jatkossa?

 11. Ville Raivio says:

  Terve vaan,

  minulta saa signeerauksen kera. Ilman omistuskirjoitusta paras hinta taitaa tällä hetkellä olla Adlibris-verkkokaupassa.

 12. Jonas says:

  Saako noita kaupoista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari