RSS Feed

Klassikko

5

Klassikko – Jokaisen miehen tyylikirja on kymmenen vuoden höyrypäisen vaateharrasteluni tulos. Se on ensimmäinen suomalaiselle lukijalle suomeksi kirjoitettu tietokirja miesten klassisesta tyylistä, ja pyrkii välittämään lukijalleen kaiken olennaisen, jonka olen saanut aiheesta selville. Klassikon lähdeteoksiin voi syventyä aiemmin Keikarissa jaetusta listasta. Teoksen taustoja olen avannut sekä kirjoittamisen aikana että sen jälkeen.

Signeeratun kopion Klassikosta voi tilata suoraan minulta osoitteesta infoATkeikariPISTEcom. Omistettu kappale kustantaa 40 euroa + postikulut ja sen tekstiin voi saada ihan mitä mielii. Uskon kirjan säilyttävän arvonsa vuosikymmenien ajan – niin paljon aikaa ja vaivaa sen luomiseen olen sijoittanut.

Klassikkosivu

“Maailmassa on kirjoja, joiden on täytynyt tulla kirjoitetuksi. Klassikko on sellainen.”
– Suomen Kuvalehti, 29.5.2015

5 comments »

 1. Miikka says:

  Täältä myös ääni e-kirjalle! Toivottavasti tulee valikoimiin!

  Terveisin, bisnestyyliä hakiessa Briteissä.

 2. Ville Raivio says:

  Päiviä!

  Tuo optio on kustannussopimuksessa, mutta toistaiseksi Tammi ei ole sitä diginä tarjonnut. Pyydän soittamaan kustantamoon, jos vaikka ideasta innostuisivat!

 3. Jari says:

  Olisiko tätä e-kirjana jatkossa?

 4. Ville Raivio says:

  Terve vaan,

  minulta saa signeerauksen kera. Ilman omistuskirjoitusta paras hinta taitaa tällä hetkellä olla Adlibris-verkkokaupassa.

 5. Jonas says:

  Saako noita kaupoista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Translate Keikari

Aiheet

Arkisto