RSS Feed

Blakey’s Shoe Protectors

0

June 27, 2009 by Ville Raivio

Jalkineiden kärki- ja korkorautojen saralla kenties ikonisin toimija on peribrittiläinen Pennine Castings Ltd., joka on valmistanut suojarautoja Blakey’s-nimellä yli sadan vuoden ajan. Joko jalkineen korkoon tai kärkeen kiinnitettävät raudat suojaavat nahka-anturaa kulumiselta tehokkaasti, mutta tarjoavat myös steppausta muistuttavaa kopinaa. Pukeutujasta riippuen tämä voi olla joko mainio tai kehno asia. Pennine perustettiin vuonna 1902, jolloin se toimi nimellä Blakey’s Malleable Castings. Vuosien saatossa yhtiö on laajentunut yritysostoilla, ja kuuluttuaan vuosikaudet osaksi PLC-korporaatiota se on nykyisin kokonaan toimitusjohtaja Peter Blackin omistuksessa.

Tänä päivänä autenttisia Blakey’s-rautoja viedään yli sataan maahan, ja myydään vuosittain yli 230 tonnin painosta. Yli sadan vuoden kokemuksella suoraan Englannin Leedsistä. Kokoja on lukuisia, ja myös korkokenkien korot voidaan vahvistaa Blakey’seillä.

Kokoja esittelevä kuva: (C) Blakey’s


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari