RSS Feed

“Safarineule”

1

June 27, 2009 by Ville Raivio

Kuvan neule on outo ilmestys. En ole koskaan nähnyt vastaavaa neuleiden rintamalla, mutta lähin vertauskohde on selvä: safaritakki. Neljä kannellista taskua sekä molemmin puolin torsoa kulkevat koristepunokset tuovat epäformaalin auran, joten uskallan ristiä tämän sekasikiön rennomman pukeutumisen puolelle kuuluvaksi. Koska neule on kuin vapaa-ajalle suunnattu safaritakki, konnotaatiot ovat hyvin eriskummalliset. Kenties rohkealle pukeutujalle, muut varokoot (jos moisen jostain löytävät).

neuleet-safarityylia


1 comment »

  1. Rienzi says:

    1970-80-luvuilla muistan lähipiiristä tämän tapaisia neuleita, itsellänikin taisi olla sellainen, jossa oli vielä nahkaakin edustassa. Itse mielsin sen sillon koululaisena (länsi)saksalaistyyliseksi, sellaiseksi, jota Derrickin tai Der Alten pääepäilty Herr Doktor Doktor tai vastaava voisi pitää metsästysmajalla lauantaisin. Me pidimme niitä parempana talviajan vapaa-ajan pukineena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Translate Keikari

Aiheet

Arkisto