RSS Feed

Wm. J. Mills&Co.

2

November 28, 2010 by Ville Raivio

Vuonna 1880 skotlantilainen emigrantti William Mills perusti nimeään kantavan purjevalmistamon Greenportiin, New Yorkiin. Nopeasti kasvava USA:n väestö tarvitsi laadukkaita purjeita joka säähän ja vesistöön, joten kasvu oli taattu. Tänä päivänä viidennessä sukupolvessa jatkava Mills tunnetaan purjeiden, matriisien ja kanvaasikattojen ohella samaisesta materiaalista luoduista laukuistaan.

Millsin kanvaasilaukkuja on tarjottu kuuden vuosikymmenen ajan lukuisissa väreissä ja malleissa. Kaikki laukut valmistetaan omassa pajassa käsityönä puuvillakanvaasista kaksinkertaisin ompelein. Kuten materiaalin odottaakin, Millsin kanvaasi hylkii vettä ja tuulta, kestää kovaakin käyttöä ja on konepestävissä. Alun perin purjehtivan väestön käyttöön syntyneet laukut nähdään tätä nykyä yhä useammin nuorten käsivarsilla, ja runsas värivalikoima takaa myös erikoisempaa ulkoasua tavoittelevan toiveen.

http://www.millscanvas.com/


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Iltaa, Aleksi.

    Tilauksen saapuminen kestää postitustavasta riippuen 1-4 viikkoa ja postikulut määräytyvät tavasta riippuen. Suomesta laukkuja ei saa, mutta eurooppalaisissa verkkokaupoissa voi valikoimaa olla. Verkkohaulla tämäkin selviää.

  2. Aleksi says:

    Osaatko sanoa kuinka kauan tilauksen saapuminen Suomeen kestää ja kuinka paljon postikuluja (yms.) mukaan tulee, jos tuolta Millsin omasta verkkokaupasta tilaa?

    Noita ei taideta Suomessa myydä, vai kuinka on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari