The Rake

0

September 22, 2010 by Ville Raivio

Joulukuussa 2008 Singaporessa tapahtui. Päätoimimiehenään muuan Wei Koh sai syntynsä The Rake, joka on yhä ainoa miesten klassiselle tyylille omistettu laadukas aikakauslehti. Noin 200-sivuinen aviisi sisältää tyyli-ikoneiden henkilökuvia, valmistajien uusia mallistoja, kellojen hienouksia, henkilöhaastatteluja, tyylikuvauksia, pieniä vinkkejä sekä kauniin elämän makupaloja. Tasokas paperi sekä painatus takaavat sisällölle arvoisensa kuoret, mutta rajoituksiakin löytyy. The Rake on kovin kallis Aasian ulkopuolella asuvalle tilata, mainoksia sekä valokuvia on ehdottomasti liikaa ja lukijan on vaikea hahmottaa ylistävien artikkeleiden alta mikä on journalistin oma kanta, mikä taas sponsoroitua helinää. Kaiken lisäksi kiinnostavat artikkelit jäävät harmillisen lyhyiksi; juuri kun kiinnostus on herätetty, paha piste keskeyttää kaiken. Sisällön ja sponsoreiden perusteella The Rake on suunnattu kovin varakkaalle lukijalle, joka etsii kevyttä infoa tasokkaista hyödykkeistä.

Vioistaan huolimatta The Rake on ainoa valinta, mikäli haluaa käsiinsä klassisen tyylijulkaisun. Styleforumilla sekä Askandyn foorumilla on lehdelle omat ketjunsa, joihin jätetyistä arvioista julkaisivat toivon mukaan ottavat vaarin. Kohta kaksi vuotta on takana, mutta Rakelle povaan mukavaa jatkoa mikäli sisältöä hiotaan informatiivisempaan suuntaan.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari