Suitsupply ja uusi tilauspalvelu

0

July 26, 2019 by Ville Raivio

Hollannin hinta-laatuihme Suitsupply on hiljakkoin käynnistänyt uuden version tilauspalvelustaan. SS:n verkkokaupassa oli myös aiemmin mahdollisuus teettää vaatteita, jos oma koko ja sopiva kangas oli tiedossa. Nykyisin palvelu on nopeutunut 4 viikosta 2-3 viikkoon ja muuttujia on enemmän. Nyt tilaaja saa valita vuorikankaan suuremmasta valikoimasta, napit myös, ja kankaita on tarjolla enemmän. Valtaosa kankaista on pelkistettyjä työjuhtia sinisen ja harmaan sävyissä, sillä näille on eniten kysyntää, mutta kevään ja kesän varalle on myös hiekan sekä ruskean ja vihreän sävyisiä kevyitä kappaleita. Suurin hyöty palvelusta on ilman muuta vanhalle tilaajalle, joka tietää jo kokonsa, ja mieluisen leikkauksen. Muiden on parempi käydä ensin Helsingin-myymälässä sovittelemassa, jotta hyöty kasautuu. Toki vierailusta hyötyy myös, jos haluaa nähdä verkkopalvelun kankaat omissa käsissään.

Muutamien yksityiskohtien valinnan lisäksi suurin apu tilauspalvelussa on hajakokojen mahdollisuudet. Esimerkiksi takki voi olla hyvä, mutta housuihin haluaa väljemmän mitoituksen, jotta niitä voi pitää vyötäröllä lantion sijaan. Tai sitten jalat ovat pitkät ja selkä lyhyt, jolloin lyhyen mitoituksen takki pitempien housujen kanssa on paras. Huokeimmillaan tilauspalvelun puvut ovat 400 euroa, kankaasta riippuen. Niiden lisäksi voi teettää kauluspaitoja, housuja, irtotakkeja, liivejä, smokkeja. Mieluusti näkisin vastaavan tilauspalvelun myös muiden valmistajien verkkokaupassa, sillä jokainen keho on yksilöllinen, ja jokainen asiakas yksilö. Jos teettää, saa sitä, minkä haluaa. Erikoista kyllä, SS tarjoaa ilmaiset palautukset myös teetetyille puvuille. Keikarin lukijan avuksi Suitsupply tarjoaa minulle koeajon palvelusta, ja osaan kertoa tuloksista paremmin muutaman viikon kuluttua.

https://eu.suitsupply.com/on/demandware.store/Sites-INT-Site/en_FI/Configurator-Show?type=suit


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari