Secrid-lompakko Mukamasta

1

February 26, 2015 by Ville Raivio

Jos vakilukija ei vielä tunne Mukamaa, kerrattakoon verkkokaupan toimivan tykötarpeiden järjestelyn asialla. Pääpaino on läpeensä suunnitelluissa lompakoissa, jotka tarjoavat paljon tilaa pienessä koossa, ja näistä uusin esimerkki on Secridin Miniwallet-malli. 10.2 senttiä pitkänä, 6.5 senttiä leveänä ja 2.1 senttiä paksuna se on pienen pieni. Hollannissa valmistettu lompsa on eurooppalaista nahkaa, suljetaan nepparilla ja se on myös vuoriton. Näin nahka venyy paremmin mukautuakseen luottokorttien muotoon ja määrään.

Secrid-lompakko_Mukamasta_Keikarissa

Secrid-lompakko_Mukamasta_Keikarissa2

Mallin pääjujuna on kuitenkin alumiinista valmistettu Cardprotector-tasku, joka suojaa RFID- tai NFC-teknologialla varustettuja kortteja luvattomilta skannauksilta. Vipua painamalla kortin siruosa ponkaisee ulos kotelosta lähilukulaitteen käyttöön, kun loput kortista säilyy suojassa. Mallissa ei ole kolikkotaskua, joten jokaisen miehen käyttöön se ei välttämättä sovellu. Nahka on sileää, tuoksuu miellyttävältä ja ompeleet ovat suorat, vaikka nahkan reunoja ei olekaan taitettu tai viimeistelty. Päällisessä sekä alumiinissa on valmistajan logo. Kortteja päivittäin höyläävälle se tarjoaa kätevän ratkaisun, ja pieni sisäinen insinööri tai turva-alan henkilö iloitsee alumiinikuoren tuomasta suojasta. Arvon sekin ansaitsee.

Secrid-lompakko_Mukamasta_Keikarissa3

Secrid-lompakko_Mukamasta_Keikarissa4

http://www.mukama.fi/


1 comment »

  1. konnda says:

    Secrid double wallet käytössä päivittäisessä käytössä sekä pelkkä korttitasku dokailuilloille. Toivivat ja ovat ajaneet tarkoituksena loistavasti.

    Mainittakoon että neljän kortin versio, jossa ei ole estetiikkaa pilaavaa nostovipua, löytyy Think Kingiltä.

    Pelkää nahkainen lompakko useimmin käytettäville korteille (ei alumiiniosia) sitten Exentritä.

    Jokainen näistä on loistava tuote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari