RSS Feed

Regent Handtailored

0

May 18, 2009 by Ville Raivio

Vuonna 1946 herrasmiehet Henryk Barig ja Michael Aisenstadt perustivat Regent-vaateliikkeen Saksalaisessa Weissenburgin pikkukaupungissa. He halusivat yhdistää huolellisimman suunnittelun, parhaat materiaalit ja pikkutarkan käsityön, jotka yhdessä loisivat hyvin korkeatasoisia miesten vaatteita. Alussa he keskittyvivät käsintehtyjen kauluspaitojen valmistamiseen, mutta innostuneet asiakkaat vaativat heiltä enemmän. Barig ja Aisenstadt vastasivat mielellään kutsuun, ja suunnittelivat laajan vapaa-ajan kokoelman aikansa tyylin hengessä. Ajan myötä he loivat myös suurimman menestyksensä: miltei vuorettoman, olkatoppauksettoman ja ohuen Regent-puvun. Nykyisin moiset pukineet ovat arkipäivää, ja ne tunnetaan nimellä de-structured suit, mutta 50- ja 60-lukujen Saksassa Regentin luomukset olivat jotain hyvin uutta. Paksujen villakankaiden, vuorien ja toppausten aikana yritys toi viileän tuulahduksen, joka pantiin merkille.

Tänä päivänä Regent on pitänyt kiinni korkeasta laadusta ja käsityöviimeistelystä. Formaalin linjaston lisäksi tarjolla on kattava vapaa-ajan mallisto. Yhden Regent-puvun valmistamiseen kuluu vähintään viisitoista käsityötuntia, noin 10 000 tikkausta ja reilu mitallinen puhtaimpia luonnonmateriaaleja. Ellei Regent Handtailored ole Saksan korkeatasoisin herrainvaatevalmistaja, yhtiö on vähintään top 3 -listalla.

laatuvalmistajat-regent-handtailored

http://www.regent-tailor.de/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari