RSS Feed

Darcyclothing

2

May 18, 2009 by Ville Raivio

Darcy Clothing on taatusti yksi jännittävimmistä miesten kauluspaitoja tarjoavista verkkokaupoista. DC tarjoaa uusia paitoja, jotka on valmistettu menneiden aikakausien tyyliin ja aidoista kaavoista. Tarjolla on aatelisia röyhelöpaitoja aina 1700-luvulta 1920-luvun pitkäkauluksisiin kauluspaitoihin sekä elegantteja alkuperäisiä kravatteja, joiden solmimisesta Beau Brummell kehitti taiteenlajin. Mikä tärkeintä: verkkokauppa tarjoaa laajemman valikoiman irtokauluspaitoja sekä irtokaulusmalleja kuin mikään muu sivusto.

Aikakausipainotuksesta huolimatta modernia pukeutujaa ei ole unohdettu. Myös puhtaanvalkoinen koristelematon kauluspaitamalli löytyysekä frakkitilaisuuksissa elintärkeä frakkipaita miltei kymmenessä eri muodossa. Myös sukat, sukkanauhat, neulakauluspaidoissa käytetyt neulat, huovasta valmistetut knallit ja silinterit, frakkirusetit ja muut arjen sulostuttajat ovat tarjolla.

Tutustumisen arvoinen ennen kaikkea poikkeavan valikoimansa ansiosta, Paypal toimii kätevänä maksumuotona.

http://www.darcyclothing.com/shop/


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Päivitetty, kiitosta.

  2. Quijote says:

    Artikkeli olisi syytä päivittää. Vintage Shirt Companyn nimi on tätä nykyä Darcy Clothing http://www.darcyclothing.com/ ja nettisivu on aiemmasta, ankeasta ulkomuodostaan komistunut huomattavasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari