Punnan kurssista

3

December 31, 2008 by Ville Raivio

Viimeisimpien valuuttakurssien mukaan yksi punta on tällä hetkellä 1.04619 euroa. Koska punta on viime vuosina ollut parhaimmillaan puolentoista euron tietämillä, nyt on oikea hetki toimia. Mikäli lukijalla on minkään sortin tarvetta laatuvaatteelle, verkkokauppoihin suuntaaminen on erinomainen valinta. Malttaakin mielensä voi, mutta tällöin päätyy myöhemmin maksamaan enemmän. Minä jätin tilauksen Wood’s of Shropshire -putiikkiin ja kannan ensi vuoden puolella äärimmäisen laadukkaita sukkia, joita Suomeen ei maahantuoda.

Nopea voittaa!


3 comments »

 1. Ville says:

  Trhok,

  kiitoksia. Toivon mukaan punta laskee entisestään, ja suomalaisten laatufanien lukuisat tilaukset nostavat poloiset englantilaiset taas jaloilleen. Tahi ei. Voittajia löytyy joka tapauksessa, kävi miten kävi.

  DandyAndy,

  oiva valinta, jota tuskin joudut katumaan. Lisää halpaa Pantherellaa löydät eBaystä.

  -V.-

 2. DandyAndy says:

  Silkkisistä taskuliinoista ja Pantherellan sukista lähti omakin tilaukseni toissapäivänä..

 3. Trhok says:

  Itse otin neuvostasi vaarin ja tilasin T.M. Lewiniltä muutaman paidan. Myös ensi vuoden alku valuuttakurssin kannalta lienee otollinen aika täydentää varastojaan, mikäli vuoden lopun alennuksista ei mitään kiinnostavia poimintoja löydä.

  Hyvää uutta vuotta ja menestystä uudelle sivustolle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari