Pidentävä pukeutuminen

0

December 1, 2008 by Ville Raivio

Seuraavat ohjeet olen kerännyt eri sivustojen suosituksista, jotka ovat hämmentävän yhteneviä oli ohjeiden antaja Euroopassa, Amerikassa, Australiassa tai Aasiassa.
Jos haluat vaikuttaa pidemmältä:
  • Hanki lyhyempiä housuja, joissa on korkea vyötärö. Tämä korkea vyötärö saa jalan näyttämään pidemältä kuin se onkaan, ja lyhyt lahje ei muodosta ryppyisiä kurttuja jalkineen päälle. Suosi lyhyempiä päällystakkeja sekä pukuja, joissa on lyhyempi helma. Pitkät helmat tai laskokset näyttävät lyhentävän miestä.
  • Suosi pystyraitaa, mutta vältä useampaa pystyraitakuviota, jotka ovat samankokoisia. Yhdessä ne näyttävät levottomilta, ja ratkaisuna on käyttää erikokoisia raitoja.
  • Älä käytä mokkasiineja tai litteäpohjaisia kenkiä, joissa ei ole korkoa. Suosi jalkineita, joissa on reilummin korkoa tai hanki korokepohjaiset jalkineet.
  • Älä käytä sivusuuntaisia kuvioita, sillä ne näyttävät pidentämisen sijaan leventävän miestä. Vältä kovin pitkää solmiota taikka pitkiä kaulaliinoja, sillä ne vain saavat kehosi näyttämään lyhyemmältä.
  • Älä käytä upslaakeja, sillä ne näyttävät lyhentävän jalkoja.
  • Suorista selkäsi.

Mikäli olet reilusti lyhyempi kuin keskimittainen 178-senttinen Suomen mies, tee pilaa pituudestasi jossain vaiheessa. Tämä osoittaa muille, että tiedostat rajoituksesi ja olet sinut itsesi kanssa. Kun naurat maailmalle, maailma nauraa mukanasi (eikä sinun kustannuksellasi).


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari