Leventävä pukeutuminen

1

December 1, 2008 by Ville Raivio

Jos on siunaantunut erittäin hoikalla varrella ja tavoittelee hieman voimistavaa pukeutumista, mutta lihominen tai voimailu eivät innosta, seuraavat vinkit olen koonnut verkon tyylifoorumeilta sekä sivustoilta.
Jos haluat vaikuttaa rotevammalta:
  • Suosi vaakaraitaisia vaatteita, jotka tuovat kehoosi sivusuuntaista, leventävää linjaa.
  • Vältä napakasti istuvia vaatteita, sillä ne saavat sinut näyttämään entistä hoikemmalta. Parempi on sopivasti väljä leikkaus, joka leventää kehoa. Käytä paksumpia vaatekankaita, kuten tweediä, denimiä ja muita tuhdimpia pukukankaita. Ne tuovat vaikutelman massasta.
  • Suosi takkeja, joissa on reilut olkatoppaukset. Ne saavat kapoiset hartiat voimistumaan hetkessä.
  • Kerrospukeudu neuleisiin, irtotakkeihin, liiveihin ja aluspaitoihin, jotka tuovat keholle ulottuvuutta. Pelkkä paita saa sinut näyttämään entistä laihemmalta, kun taas paksu neule tai takki peittävät luut.

Jos olet äärilaiha ja -pitkä veijari, kuten kovin moni nuorimies tänä päivänä, juuri nämä hitusen löysemmät vaatteet auttavat kätkemään tikku-ukkomaisen olemuksen ja välttämään kyselyt siitä, syötkö sinä varmasti tarpeeksi.


1 comment »

  1. Finanssimies says:

    Säälivät tuntemukset naaraissahan on hyvä asia. Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin jne ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari