Ompelimo Tuplatikki

0

December 4, 2016 by Ville Raivio

Tuplatikki on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva ompelimo, joka perustettiin vuonna 2003. Sen palveluihin lukeutuvat kaikki miesten, naisten ja lasten korjausompelut, kuten vaatteiden ja asusteiden kavennukset, levennykset, lyhennykset, pidennykset, muokkaukset, korjaukset sekä yrityspalvelut. Lisäksi tiimi valmistaa tilauksesta verhoja, peittoja, pöytäliinoja, verhoiluja sekä mittavaatteita, kuten hääpukuja tai iltapukuja, yritysten ja asiakkaiden tilausten mukaan. Sijainti Tikkuraitin sivukadulla on Tikkurilan ydinkeskustassa.

ompelimo_tuplatikki_keikarissa

Liikkeen omistaja, ompelija itsekin, on Marju Karjalainen. Hän syntyi ja toimi Etelä-Savon Punkaharjulla kymmenen vuoden ajan puutuotteiden parissa, kunnes muutti Vantaalle ompelutöiden pariin vuonna 2004. Tätä ennen hän kävi Savonlinnan ammattioppilaitoksessa mallipukinevalmistajan koulutuksen, jolta ajalta ompelutaidot ovat peräisin, ja Karjalainen osti yrityksen omistukseensa vuonna 2011. Ydintiimin kaksi muuta toimijaa ovat Satu Runila, joka liittyi Tuplatikkiin työpaikkailmoituksen kuljettamana, ja Camilla Hiltunen, joka saapui liikkeeseen työharjoittelu mielessään. Ompelimon lisäksi yrityksellä on vuonna 2013 perustettu verkkokauppa, joka tarjoaa Caterpillarin, Lacosten ja Björn Borgin kaltaisia valmisvaatteita, asusteita ja popoja kotiovelle tai lähipostiin.

ompelimo_tuplatikki_keikarissa2

Karjalaisen mukaan lukijan tulisi valita Tuplatikki hyvän ja nopean palvelun sekä ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta. “Jos ihmisten pukeutumiseen ja pukeutumiskäyttäytymiseen vielä kommentoin, kyllä toivoisin tuonne musta-valkoisen sekaan väriä ja persoonallisuutta. Näitähän saa nimen omaan muokkaamalla vaatteita. Toisena asiana korostaisin kierrätystä, koska nykypäivänä vaate alkaa olla ongelmajätettä, ja vanhoista vaatteista saa erittäin hyviä muokkaamalla”, Karjalainen lisää.

ompelimo_tuplatikki_keikarissa4

Vasemmalta alkaen Marju, Satu ja Camilla

http://www.ompelimotuplatikki.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari