RSS Feed

English Cut

0

March 19, 2009 by Ville Raivio

Thomas Mahon on yksi Savile Row’n nuorimmista räätälimestareista. Hän opiskeli alaa ensin seitsemän vuotta S. Redmaynen liikkeessä, jonka jälkeen hän suuntasi legendaarisen Anderson&Sheppardin oppiin vielä viideksi vuodeksi. Tämän jälkeen hän perusti Steed-räätäliliikkeen ystävänsä Edwinin kanssa vuonna 1995, työskenteli hänen kanssaan kuusi vuotta ja suuntasi käyntinsä eteenpäin. Tällä hetkellä hän pyörittää omaa liikettään Cumbriassa, ja vierailee viikoittain Savile Row’lla.

Mahonin blogi English Cut on erinomaisen hyödyllinen herrasmiehelle, joka haluaa tutustua Savile Row’n perinteisiin ja räätälialaan. Sisäpiirimies Mahon jakaa myös hyödyllistä hänelle, jonka mielestä jumaluus asuu yksityiskohdissa. English Cut muun muassa paljastaa, että Savile Row’n toimijat suosivat miltei poikkeuksetta nautaeläinten sarvista valmistettuja nappeja joissa on vain kaksi napinreikää. Dokumentti Mahonista löytyy täältä.

http://www.englishcut.com/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari