RSS Feed

Car Shoe

1

August 4, 2013 by Ville Raivio

Vuonna 1963 perustettu Car Shoe sai syntynsä, kun Italian teollisuus- ja kauppaministeriö myönsi Gianni Mostilelle patentin jalkinemallista, jossa pehmeä mokkasiini yhdistyi kumisten palleroiden pehmentämään pohjaan. Noin viidenkymmenen vuoden ajan nämä käsintehdyt ajokengät on valmistettu laadukkaista mokkapäällisistä, 4.85 metristä englantilaista nauhamateriaalia ja pallerot kumiseoksesta, jota käytetään myös autonrenkaiden valmistuksessa.

Tänä päivänä valtaosan yhtiöstä omistaa muotihirmu Prada ja jostakin kumman syystä röyhkeä Tod’s on onnistunut brändäämään itsensä Sen Aidon Oikean ajokengän valmistajana, vaikka totuus on täysin toinen. Tod’sin “ikoninen” ajokenkä nimeltään Gommino sai syntynsä vuonna 1978, kun Car Shoe oli valmistanut omia parejaan jo hyvän aikaa. Yhden tai kahden kesän kestävä autoilumokkasiini on Car Shoen valmistamana tuskallisen ylihintainen – 300 eurolla kun saisi omakseen myös vuosikymmenen tarpomisen sietävät reunoskengät.

http://www.carshoe.com/


1 comment »

  1. Brooks Brother says:

    Kauniita värejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari