10 000 täynnä!

2

November 27, 2008 by Ville Raivio

Iloni on kova, sillä Keikarin blogi saavutti kymppitonnin hieman yli kahdessa kuukaudessa. Toistelen itseäni taas kerran todetessani, etten uskonut klassisen tyylin salojen kiinnostavan näin suuresti. Kiitän kuitenkin uudemman kerran ahkeria lukijoita ja palailen joululomalla lukuisten artikkeleiden kera uudestaan asiaan.


2 comments »

 1. Ville says:

  Parahin Topi,

  kiitän sinuakin vielä kerran. Älä kuitenkaan fiksoidu pahasti blogini ihmemaailmaan, se kun lopulta on kovin subjektiivinen näkemys eleganssista. Kannustan laajentamaan tajuntaa useita lähteitä vilkuilemalla.

  Kohti ääretöntä ja se yli,
  V.

 2. Thokkanen says:

  Onnittelut blogin suuresta suosiosta! Syitä ei ole vaikea etsiä, asiallinen ja mukava kirjoitustyylisi ja asiantunteva ote vakuuttaa lukijan kuin lukijan. Omalta kohdaltani voin sanoa että päiväni useimmiten alkaa (ja joskus myös loppuu) blogisi lukemisella. Valitettavasti en itse bloggaa, joten joudun näin anonyymina kommentoimaan. Kiitoksia, ja toivottavasti voittokulkusi jatkuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari