RSS Feed

Whatareyouwearingtoday

10

November 9, 2011 by Ville Raivio

Hyvin anonyyminä pysyttelevä mieshenkilö Amerikanmaalta esittelee vaatteitaan blogissa. Näyttäytymis- ja kerskumishalun ymmärtäisi, jos naama tai nimi löytyisi, mutta ei. Erikoisinta koko blogissa on, ettei miehellä ole minkäänlaista yhdistelyntajua. Yksittäiset luomukset ovat parhaimmillaan parasta, mitä Italialla on tarjota, (Brioni yms.) mutta omistajan tyyli on hirveää katsottavaa ja pilaa laadun.

Blogi on erinomainen esimerkki siitä, ettei tyyliä voi ostaa rahalla.

http://whatareyouwearingtoday.blogspot.com


10 comments »

 1. Rhia says:

  Tyylejä on monenlaisia. Näennäinen tyylittömyyskin voi olla tyyli. Lukekaapa päivän verran muitakin kuin klassisen tyylin muotiblogeja niin huomaatte että tuon miehen pukeutuminen on vielä pientä. Mutta varoitan, jos silmä ei kestä edes tuon miehen pukeutumista niin näönlähtö voi joillekin olla lähellä.

 2. AE says:

  Tuo kaveri kuulemma työskentelee Neiman Marcuksella jonain osastopäällikkönä, mikä selittänee kaikki nuo “for Neiman Marcus” -tuotteet. Mitä ilmeisimpää on, että heppu joko ostelee jotain satunnaisia poistoon meneviä kamoja runsailla henkilökunta-alennuksilla (istuvuudesta riippumatta) tai sitten vain lainailee niitä kuvattavaksi.

 3. Anonymous says:

  Todennäköisesti joku muotiliikkeessä töissä oleva, joka lainaa vaatteita kotiinsa (joko salaa tai luvan kanssa).

  Tuttu tapa suomalaisten automyyjien keskuudessa.

 4. anonyymi says:

  Ironia on vaikea laji, rakkaat tosikot…

 5. Anonymous says:

  Ensinnäkin, miksi ihmeessä tyyppi käyttää muutamaa kokoa liian isoja vaatteita joka kuvassa? Aivan järjettömän isot housut ja takit monessa kuvassa. Ja tuo tapa, jolla hän yhdistelee nahkatakin muihin vaatteisiin….hyvä varoittava esimerkki tosiaankin.

 6. Anonymous says:

  olen samaa mieltä villen ja kommentoineiden kanssa. anonyymi ameriikan-setä on todellakin pröystäilevän mauttomuuden erikoismies. cowboy-bootsit ovat kenties herran kamalinta antia.

  olen parin kaverini kanssa naureskellut tätä blogia jo muutaman vuoden. mielestäni loistavaa tahatonta komiikkaa.

 7. Ville says:

  Joko miehellä on rahaa enemmän kuin kukaan tarvitsisi, tai sitten hän työskentelee alalla ja pääsee käsiksi moisiin harvinaisuuksiin. Kumma jätkä silti.

 8. Anonymous says:

  kaveri on tuttu palstoilta. taitaa olla rahamiehiä
  -a

 9. Ville says:

  Huono maku on vakio.

  Massojen tyylittömyys vain korostaa heitä, jotka pukeutuvat intohimokseen.

 10. Kaisa says:

  Aaargh, silmäni vuotavat verta. Ja mistä noin rumia bootseja edes saa? Eikö joku ihmisoikeusartikla kiellä ne inhimillisyyden nimissä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari