Vahva ei Abercrombie&Fitchille

2

April 28, 2012 by Ville Raivio

Nytpä lukijalla on mainio tilaisuus tehdä oikein: The Chap -ryhmän edustaja Gustav Temple on luonut virtuaalivetoomuksen, jonka allekirjoittaneet vastustavat A&F:n uuden myymälän avaamista Savile Row’lle. Trendipelleilyvaatettajalla on ennestään jo yksi myymälä Row’lla, on mahdollisesti vain ajan kysymys milloin alati kohoavat vuokrat saavat historialliset räätälipuodit muuttamaan joukolla pois kadulta, jolla heidän maineensa on luotu. Ei näin.

http://www.petition.co.uk/save-savile-row-from-abercrombie-fitch/#signatures


2 comments »

  1. Antti says:

    http://putthison.com/post/21750135063/are-these-the-costumed-heroes-of-savile-row-i

    Tuossa Jesse on kirjoittanut aiheesta. Ainakaan Richard Andersonilla ja Patrick Grantilla ei näytä olevan mitään Abercrombien tuloa vastaan.

  2. Iivana says:

    Hei,
    Oletkos Ville viime vuosina käynyt Savile Row’lla? Nimittäin nykyään Abercrombie&Fitch ei ole ainoa kasuaalimpaa vaatetusta myyvä liike Savile Row’lla. Kuljen kadun läpi osan ajastani Lontoossa asuessani lähestulkoon joka päivä ja aina tulee vahva oksennusrefleksi kun näen sen Eviso Saburo -hirvityksen näyteikkunan. Naisten toppeja, farkkuja, t-paitoja… Sitten siellä kadun loppupäässä on se väriläiskä, jc de castelbajac. Ei todellakaan näin. Ozwald Boatengin näyteikkuna on kanssa vähän niin ja näin että lasketaanko klassiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari