RSS Feed

Silkkitupakkatakki

4

October 27, 2011 by Ville Raivio

Perinteisestä samettisesta tupakkatakista on useita versioita, joissa esimerkiksi frogging-kiinnikkeet on jätetty kokonaan pois ja materiaali on toinen. Mikäli haluaa sametin sijaan vaikkapa kesäaikaan sopivan kevyemmän mallin, silkkinen tupakkatakki on paikallaan. Esimerkkitakissa on vyö, kääntöhihat, shaalikaulukset, paisley-kuviointi ja koristereunukset kauluksissa, taskuissa sekä hihoissa. Periaatteessa tarpeeton, mutta käytännössä paheellisen upea. Miksipä siis ei?


»

4 comments »

 1. Ville Raivio says:

  Iltaa, A.

  Tässä takissa povitaskua ei ole, se on täysin rakenteeton eli pelkkää paksua silkkiä ilman vuorikangasta.

 2. Mr.A says:

  Kieltämättä upea yksilö. Onko siinä povitaskua? Itselläni on tilauksessa samantyyppinen, tosin viininpunaista samettia, kaulukset, hihansuut ja vyö satiinia.

 3. Ville Raivio says:

  Iltaa, F.R.

  Takki on Villa Delmitian valmistama, se löytyi aikanaan Marleon’s-liikkeen loppuunmyynnistä. Näitä ei enää maahantuoda Suomeen.

 4. F.R says:

  Upea takki ville! Mikäs oli takin valmistaja ja mistä löysit, kiinnostaisi itseäkin tuommoinen hankkia ihan tupakointi tarkoituksiin?

  T. FR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari