RSS Feed

Ralph Lauren Purple Label

0

May 19, 2009 by Ville Raivio

Vuonna 1994 lanseerattu Purple Label on amerikkalaisen vaatejätti Ralph Laurenin korkeatasoisin vaatemallisto. Inspiraationsa se juontaa klassisesta englantilaisesta Savile Row -räätäliperinteestä, joskin puvut valmistaa italialainen Cantarelli, sekä St. Andrews. Pukujen lisäksi mallisto tarjoaa myös kauluspaitoja, urheiluvaatteita, asusteita, koruja, nahkatarvikkeita ja legendaarisen Edward Greenin alihankintana valmistamia jalkineita. Myös bespoke- ja mittatilausvaihtoehto onnistuu. Purple Labelin vaatteita saa ainoastaan Ralph Laurenin omista liikkeistä ja verkkokaupasta, sekä Neiman Marcusin ja Saksin kaltaisista tavarataloista.

Purple Label on vaatejätin linjastoksi erittäin kallis. Amerikassa PL:n kauluspaidat kustantavat vähintään 350 dollaria, irtotakit noin 1700 dollaria ja puvut noin 2500 dollaria. Vastineeksi saa pienissä erissä valmistettua käsityötä ja korkeatasoiset materiaalit, joista moni on valmistettu eksklusiivisesti Purple Labelille. Verkkofoorumeilla Purple Label -pukuja kehutaan ensiluokkaisiksi ja hyvin likellä Brionin, Kitonin ja Savile Row -liikkeiden valmispukuja oleviksi taideteoksiksi. Vaikka kaikki vaatteet valmistetaan alihankintana, Ralph Laurenille tunnusomainen klassisuus tekee Purple Labelista vakavasti otettavan vaihtoehdon vain parasta kelpuuttaville.

laatuvalmistajat-ralph-lauren-purple-label

Ralph Lauren Purple Label


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari