RSS Feed

Purple Kashmere

1

October 2, 2011 by Ville Raivio

Purple Kashmere on mielenkiintoinen katsaus Amerikkaan. Blogin kirjoittaja on Alabamassa asuva afroamerikkalainen, joka yhdistelee tyylissään rohkeasti värejä sekä kuvioita kuten italialainen, mutta taitaa myös virallisemman tyylin erityisesti sunnuntain kirkkokäyntiä (Sunday’s Best) varten. Kuten kulttuuriin kuuluu, Luojalle pannaan vain parasta eikä ole olemassa syitä tyylissä löysäilyyn. Myöskään opiskelijan rajoitettu budjetti ei ole riittävä syy pukeutumisessa tinkimiseen: blogööri hehkuttaa kirpputorilöytöjään, kuten todellisten löytöjen kohdalla asiaan kuuluukin. Vaikka istuvuus on mielestäni kovin vaihtelevaa, Purple Kashmere muistuttaa siitä, kuinka klassinen tyyli ei ole ainoastaan valkoisen angloamerikkalaisen protestantin valinta.

http://purplekashmere86.blogspot.com/


1 comment »

  1. choir says:

    Minä olen myös seurannut kyseistä blogia ja tykännyt mustalle miehelle sopivasta tyylistä, värikkäistä vaatteista, sekä vilpittömästä kristillisestä uskosta! 24. huhtikuuta 2011 hän perusteli pellavakankaista vaatetustaan seuraavasti: “MY BIBLE TELLS ME THAT AFTER THEY TOOK JESUS OFF THE CROSS, THEY WRAPPED HIM IN LINEN…SO I GUESS THIS WOULD BE MY SALUTE TO CHRIST. EVERY PIECE OF THIS EMSEMBLE IS LINEN OR A LINEN BLEND WITH CASHMERE,EXCEPT THE SHOES………”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari