RSS Feed

Olkainten edut

0

November 9, 2008 by Ville Raivio

On kiistämätön fakta, että nappikiinnitteiset olkaimet, kehnommin ilmaistuna henkselit, ovat miellyttävin tapa pitää housut yllä. Mielikuva isoisästä kuitenkin tulvahtaa heti mieleen, jonka vuoksi henkseleiden ei soisi näkyvän. Ideaalikäytössä ne pysyvät piilossa puvun tai neuleen alla. Vyön ongelma on, ettei se pidä housuja yllä yhtä napakasti rivakassa käytössä. Työnsä ohessa reilusti heiluvan ja liikkuvan miehen henkselit pitävät mukavuutta yllä jokaisessa tilanteessa. Nahkalla on myös paha tapa pureutua ihoon juuri vatsan ympärille kietaistuna, ja usein vyö myös tuppaa valumaan.

Perinteisissä olkaimissa on rei’itetyt läpyskät, jotka kiinnitetään housujen sisällä oleviin nappeihin. Napit voivat myös olla vyötärönauhan ulkopuolella, mutta tällöin ne voivat hangata takkia vasten ja tärvellä sen kangasta. Riisutussa versiossa kiinnityksen hoitavat nipistimet, jotka saattavat pahimmillaan repiä kangasta.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari