Mokkakengät ja kesä

4

August 27, 2009 by Ville Raivio

Mokkanahkaiset jalkineet ovat ideaalit kevään ja kesän kuiviin päiviin, jolloin herkkä materiaali ei todennäköisesti asetu alttiiksi kosteudelle. Kuvan herrasmies tarjoaa seuraavaa: tummansininen klubitakki, siniraitainen paita, värikäs rykmenttisolmio, pastellinkeltainen taskuliina, musta vyö, vaaleat puuvillahousut ja ilahduttavan sävyiset mokkakengät. Vain vyö on väärää kastia kaiken muun rinnalla, muutoin esimerkillistä.

Oikeat yhdistelmät - Mokan kera


4 comments »

 1. Thomas says:

  Pidän mokasta juuri sen erilaisuuden takia (erottavuustekijänä erinomainen valinta tässäkin yhteydessä), mutta ainakin Suomessa kaikki mokasta valmistettu on riskiostos (jopa kesällä käytettynä); itselläni ei ole nykyisin garderoobissa mitään mokasta valmistettua yksinkertaisista pragmaattisista syistä.

  Mokan käyttöaika on meillä vuodessa niin lyhyt, että huonosti jatkuvaa kulutusta kestävänä ja herkästi likaantuvana taidan edelleen tyytyä “paksunahkakenkiin”.

  Olen ivymanin kanssa täsmälleen samaa mieltä, että housuihin olisi pitänyt kiinnittää enemmän huomiota; kädetkin voisi ottaa pois housuntaskuista ja taskuliinan tilannetta hieman kohentaa.

 2. QK says:

  Hieno kokoonpano! Ivymanista poiketen Volvosta pidän, vaikka preferoin saksalaisia autoja lopulta.

 3. ivyman says:

  liian pitkät housut. roikkuvat huonosti, muuten ihan ok. kengät tyylikkäät. volvosta en pidä: vanha dodge coronet toimisi paremmin.

 4. Hmmm says:

  Onkohan kyssessä saman klubin transatlantiset versiot, kun raidoitus on lähes sama, mutta eri suuntaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari