RSS Feed

Missio

4

September 21, 2008 by Ville Raivio

Tämä blogi ei ole muotiin liittyvä.

Muoti on häilyvää, epämääräistä, jatkuvasti liikkuvaa ja monasti silkkaa moskaa. Helpoin tapa välttyä yksilölliseltä tyyliltä on seurata muotia, ostaa samaa mitä ystävilläkin on, vaihtaa garderobiaan useamman kerran vuodessa. Hyvä ystäväni Oscar Wilde totesi: “Muoti on niin sietämätön rumuuden muoto, että meidän täytyy vaihtaa se puolen vuoden välein.” Suomalainen mies elää alemuuden tilassa. Hän kulkee lenkkitossuissa, farkuissa, verkkareissa ja huonosti istuvissa vaatteissa. Hän laittaa rahansa elektroniikkaan, autoon ja viihteeseen. Hän tarpoo ainoan elämänsä halki viikon parta päristen, hiukset kampaamatta ja vittuperkele suusta roikkuen.

Tämä blogi, joka on omistettu klassiselle miesten tyylille, pyrkii tuomaan muutoksen. Aion esitellä suomalaisia laatukauppoja, oikeita vaateyhdistelmiä, kertoa miten vaatteet ovat muuttuneet ja muovautuneet vuosien saatossa ja selventää miten tärkeisiin tilaisuuksiin pukeudutaan – ilmaiseksi. Haluan koota kaiken olennaisen yhden blogin alaisuuteen. Tavoite on kova, mutta niin on intohimokin. “Tyylikäs, huoliteltu, komea mies on taatusti homo.” Tämä stereotypia tulee murskata. Jokainen Italian suurkaupungeissa käynyt ei ole voinut olla huomaamatta kuinka tärkeää komeus on maan miehille. La dolce vita voi toteutua myös Suomessa, eikä se vaadi julmetonta rahatukkua. Käytetty vaatekaan ei ole häpeä.

On uuden tuulen aika.


4 comments »

 1. Ville Raivio says:

  choir-hyvä,

  paluu entiseen ei ole mahdollinen. Se mennyt minttupastillinvehreä ulkoasu oli kovin huono kehys hyödylliselle sisällölle.

 2. choir says:

  Entinen ulkoasu oli ehkä lämpimämpi kuin tällainen kliininen valkoinen tausta. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää…

 3. Ville Raivio says:

  Päiviä, choir.

  Ulkoasu on vielä työn alla ja saa muutoksia lähiviikon aikana. Ohjelmajulistus ei silti tule muuttumaan.

 4. choir says:

  Hei! Blogin ulkoasu on uudistunut, sanoisinko virtaviivaistunut! Mutta tuo yllä oleva, 4,5 vuotta sitten kirjoitettu ohjelmajulistus on edelleen sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari