Maineen mustaaja

3

October 31, 2008 by Ville Raivio

Suomen perinteikkäin tavaratalo myy omaa Stockmann 1862 -halpismallistoaan. Alennusmyynnistä löysin kauluspaidan halvalla, joten päätin testata onko moisesta mihinkään. Eipä oikein ollut.

Kauluksista on lähtenyt väriä, liitoskohdat on ommeltu nopeasti ja hutiloiden, napit irtoilevat, kaulusten päissä on kulumaa. Eikä ikää paidalla ole kahta vuottakaan. Kysäisin aikanaan tavaratalon myyjältä, missä maassa oman malliston tuotteet tehdään. “Noilla hinnoilla Kiinassa”, kuului vastaus. Kaikki Stockmann 1862 -malliston tuotteet eivät ole edes kovin halpoja, mutta laatua niistäkään ei löydy. Kaupassa toki vaikuttavat hyvältä hinta-laatusuhteen mukaan, mutta ei osakkeiden P/E-lukukaan kaikkea paljasta. Esimerkiksi kuvassa näkyvä paita olisi normaalihintaisena maksanut yli 55 euroa, ja lopulta tuottanut kehnon mielen. Onneksi on alet.

Stockmannin imagolle tämä miesten linjasto ei kuitenkaan tee hyvää.


3 comments »

  1. alfie says:

    Ostin pari viikkoa sitten kaksi paitaa ja ovat ainakin istuvuudeltaan ja pituudeltaan hintaan nähden oivia. Bugatti ja cerrruti puolestaan olivat pettymyksiä.

  2. Ville says:

    Minäkin suosittelen Stockmannia lämpimästi. En kuitenkaan suosittele sen omaa mallistoa.

  3. Matti Mattila says:

    Minulla on vain hyviä kokemuksia Stockmannin asiakaspalvelusta. Tavaratalo vaihtoi mm. yli vuoden vanhan sateenvarjoni, joka hajosi kovan tuulen vuoksi. Lisäksi sain yli vuoden käytössä olleista pyyheliinoista rahat takaisin, kun liinoissa oli valmistusvika. Suosittelen lämpimästi Stockmannia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari