RSS Feed

London Undercover

1

October 23, 2012 by Ville Raivio

Vuonna 2008 perustettu London Undercover tarjoaa sateensuojia. Toisin kuin perustylsät, -turvalliset ja -tavalliset mustat sateenvarjot, LU:n keskiössä on tälle vuosituhannelle päivitetty versio. Suunnittelija Jamie Milestone yhdistää röyhkeät camo-kuosit, erikoiset Navajo-kuviot, hullukuriset eläinpäänupit, printtikuviot, kirkkaat yksiväriset sekä muokatut klassiset mustat sateenvarjot erikoiseksi valikoimaksi, jossa niin sanottu classic with a twist on vahvasti läsnä. Vahvasti suunnittelijan eetoksesta huolimatta mallisto ei ole mitään halvalla valmistettua muotimoskaa. Milestone on suunnitellut useita erikoismalleja myös eri vaatevalmistajille sekä verkkokaupoille.

Suosikkini London Undercoverin kokoelmasta on Opumon verkkokaupasta löytynyt Black&Royal Stewart Tartan Classic, joka edustaa Keikarin kuvissa esimerkkimallina. Sateenvarjon päällys on turvallisen musta, mutta sen alapuolella vilahtaa voimakas tartaanikuosi. Ohuehko varsi on täyttä vaahteraa kahvaa myöten ja silti sopivan tukeva. Metallinen taittuva kehikko on joustava sekä vahva, tekokuituinen päällinen paksu ja sileä. Silti hinta on vain 65 puntaa, vaikka laadun puolesta numeroluku voisi olla selvästi enemmän. Vertasin tätä mallia kaapissa entuudestaan roikkuvaan Foxin sateenvarjoon ja viimeistely vakuuttaa. Sivustollaan London Undercover kertoo mallin olevan kierrätysmateriaalia. Tästä kirjoitan ilomielin lisäkehut. Ainoa harmipuoli LU:n varjoissa on päälliseen lätkäisty logolapuke sekä varteen kaiverrettu näkyvä logo. Muutoin sateensuoja on erinomaisen toimiva ja hinta-laatusuhteelta kova.

http://www.opumo.com/brands/london-undercover.html sekä http://londonundercover.co.uk/


1 comment »

  1. TL says:

    Itselläni tuore “Prince of Wales Classic”. Paras varjo mitä minulla on ollut (mekaniikka, laatu). Ne logot tosiaan vaan ovat aika näkyvät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari