RSS Feed

Keikarin sammahdus

8

October 9, 2009 by Ville Raivio

Parisen viime päivää Keikari on viettänyt horroksessa. Palveluntarjoajani mukaan heillä oli teknisiä ongelmia, jotka on nyt (toivon mukaan) korjattu. Valitettavasti kaikki päivitykset blogin ja foorumin puolella viimeisen viikon ajalta ovat tuhoutuneet. Eleganssin ilosanoma jatkuu toivottavasti tästä eteenpäin totuttuun tapaan.


8 comments »

 1. Thomas says:

  Erittäin valitettava episodi, mutta onneksi homma ei lopahtanut palveluntarjoajan pikkumokaan. Erinomaista, että tekstit ovat tallessa ja toivottavasti mikään ei kadonnut mihinkään bittiavaruuteen!

 2. QK says:

  On varmaan suositeltavaa tallentaa tekstit koneelle varmuuden varalta. Ei mene tekstejä hukkaan mikäli tapahtuu uudelleen “sammahtamisia”.

 3. Ville Raivio says:

  Iltaa, Janne.

  Erinomaisen hyödyllistä, suuret kiitokset avusta! Vähintään copy-paste -toiminnalla samat tekstit ovat pian Keikarissa.

 4. Janne says:

  Blogin kadonneet postaukset löytyvät vielä Googlen välimuistista. Otin itselleni kopiot talteen siltä varalta että ehtivät kadota.

  Olisi oikein mukavaa mikäli saisit ainakin nämä palautettua.

 5. V says:

  Blogin tekstit (6. päivään asti) ovat ainakin googlen välimuistissa; http://74.125.77.132/search?q=cache:TLsEesKRUI0J:www.keikari.com/+keikari&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

 6. Ville Raivio says:

  Iltaa, J.

  Puhtek-yhtiö tallentaa varmuuskopion vain kerran viikossa, joten viimeisen viikon aikana jätetyt päivitykset ovat tuhoutuneet.

 7. Jan says:

  Nähtävästi on myös tapahtunut suurehko serverin rollback – hyvin moni uusi postaus kommenttipostausten ohella on kadonnut.

 8. Dr J says:

  Lokakuun artikkelit myös näköjään kadonneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari