RSS Feed

Keikari hakee sarjakuvapiirtäjää

2

April 14, 2012 by Ville Raivio

Avoin hakemus Keikarin lukijoille: haussa on kuvallisesti lahjakas henkilö, jolla on oman tyylin ohella vahva tuntemus klassisen miesten tyylin virtuaaliryhmistä ja tosielämän toimijoista. Tavoitteena olisi saada Keikariin viikottainen humoristinen, satiirinen tai muutoin Fingerporin lailla jännän äärellä toimiva sarjakuva. Sarja olisi kooltaan joko yhteen tai muutamaan kuvaan rajattu, sisältö piirtäjän mielikuvituksen asettama. Toimesta ei olisi luvassa rahaa, mutta suurta arvonantoa, näkyvyyttä ja mukava CV-merkintä kuitenkin. Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen info(at)keikari.com.


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Iltaa, Elventhor.

    En ollut kaavaillut sarjakuvalle erityistä omaa sivua, mutta voisihan sellaisen perustaakin. Jos näin käy ja bannereita menee jopa kaupaksi, ilman muuta puolet olisi luvassa piirtäjälle.

  2. Elventhor says:

    Aika kova vaatimus. Eikö olisi kohtuullista jakaa ainakin sarjisten tuoman lisäarvon (=sarjakuvasivujen mainostulojen) verran kompensaatiota :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari