RSS Feed

Kaksirivinen neuletakki

2

May 30, 2009 by Ville Raivio

Kaksirivisessä neuletakissa napit ovat melko kookkaat ja nkaulus on leveää shaalimallia. Missä yksirivinen neuletakki kantaa mielleyhtymiä soperteleviin senioreihin, kaksirivinen malli on hämmentävä. Koska se on melko harvinainen näky, neuleiden maailmassa tämä malli olisi intuitiivisesti luettavissa formaaleimmaksi vaihtoehdoksi. Tästä huolimatta neule ei näytä kovin muodolliselta. Kaksirivinen kummajainen on silti hämmentävän paikkansa ansainnut.

Kuten valtaosa neuleista, myös kaksirivinen neuletakki voidaan yhdistää miltei minkä tahansa housujen kanssa. Neulemallin paksuus ja kuviointi rajaa sopivat yhdistelmät.

neuleet-kaksirivinen-neuletakki


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Päiviä, Sproily.

    Mainio linkki! Mitä enemmän menneiden aikakausien tyyliin tutustun, sitä varmemmin huomaan kuinka paljon onkaan menetetty. Surullista, mutta onneksi skannaukset ja muut säilönnät ovat jäljellä.

  2. Sproily says:

    Tuosta tulikin mieleeni Atlas-kuvastossa esiintynyt ja netistä bongaamani kaksirivinen neuleliivi. Eksentristä!

    http://digi.lib.helsinki.fi/pienpainate/secure/showPage.html?action=page&type=lq&conversationId=6&id=345922&pageFrame_currPage=12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari