RSS Feed

John Lobb -jalkineen anatomia

0

July 25, 2009 by Ville Raivio

Liityin hieman aikaa sitten Lobbistien joukkoon, kun pitkällinen eBayn seuranta kantoi hedelmää. Uuden parin hinta ei missään nimessä olisi menetellyt, mutta kolme kertaa jalassa olleet Lobbit löytyivät Espanjasta erittäin halvalla. Tarkemman raportin voi lukea Keikarin foorumilta, mutta tässä lyhyesti Lobb-jalkineiden anatomiasta.

Tikkaukset ovat suorat ja tiuhat, korossa kaunis dainite-kuminen JL-koriste. Tehdas soveltaa pareihinsa manuaalista konevalmistusta eli reunos, pohja ja lestaus hoidetaan konein, mutta viimeistellään käsin. Tammiparkittu nahkapohja tuoksuu voimakkaasti tämän jalopuun kaarnalta. Selvää viistopohjarakennetta ei löydy, mutta pohjan kapein kohta on jonkin verran sisään otettu. Nahka tuoksuu miellyttävältä, kantapää saa vahvan tuen taakseen ja pehmeän tuen alleen. Sisäpohja ja vuori ovat kellertävää nahkaa. Viimeistely on erittäin huolellista ja pienet yksityiskohdat ilahduttavia. Lobb on kiistatta laadukas.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Translate Keikari

Aiheet

Arkisto