RSS Feed

Isaia

2

December 18, 2008 by Ville Raivio

Vuonna 1957 Gianluca Isaian isoisä perusti räätäliliikkeen Casalnuovoon. Tämä pikkukylä Napolin lähistöllä tunnetaan hykerryttävästi räätäleiden kaupunkina: 50-luvulla asukkaita oli noin 14 000 ja heistä noin puolet toimi räätälin ammatissa. Isoisän jälkeen Isaian toiminnasta vastasivat hänen kolme poikaansa, heidän jälkeensä kolmas polvi, Gianluca sisarensa ja parin serkkunsa kera. He vastaavat yhdessä yhtiön mallistoista. 90-luvulla Isaian linja oli hyvin klassinen ja lähes poikkeuksetta mitään ei valmistettu vientiä varten. Gianluca matkasi laajalti Amerikassa ja huomasi markkinoilla olevan kysyntää juuri hänen yhtiönsä kaltaiselle toimijalle. Linjaa muokattiin ja se vakiintui nykyiseksi klassisen ja muodin sulautumaksi, joka otettiin ilolla vastaan.

Isaia jää laadullisesti Brionin ja Kitonin alapuolelle, mutta muutoin se on erittäin varteenotettava vaihtoehto italialaista pukua arvostaville. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä napolilaisia räätäliperinteitä kunnioittaen. Pehmeä, pyöristetty hartialinja on selkeän omaleimainen. Yhtiön pukuja myydään vain valikoiduissa liikkeissä, ja Gianluca on suunnitellut kolme uutta linjastoa romuluisempia amerikkalaisia varten: The Adrianon, The Maximin ja the Giotton. Materiaalit ovat taattua parhaimmistoa, viimeistely erinomainen. Erityisesti hinta-laatusuhdetta kiitellään.

http://www.isaia.it/


2 comments »

 1. Ville says:

  Terveeks, Henri.

  Minulla ei ole käyttökokemusta niistä, enkä osaa kommentoida.

  Kannattaa kysyä aiheesta Keikarin foorumilla.

  -V.-

 2. Anonymous says:

  Miten arvioit Canallin pukujen laadun ja hinta/laadun?
  Henri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari