RSS Feed

Herring shoes

5

October 20, 2008 by Ville Raivio

Nytpä saan suomalaisten kenkäliikkeiden vihat niskaani, sillä paljastan yhden parhaista lähteistä englantilaisten laatujalkineiden hankkimiseen. Verrattuna siihen moskaan, mitä meikäläisten ketjut ovat täynnä, ainoita keinoja eleganssiin on hankkia kenkänsä muualta. Herring shoes on verraton apuri.

Tämä suosittu verkkokauppa, joka toimittaa käsintehtyjä englantilaisia kenkiä ympäri maapallon, myy myös kaikkien kenkäfanien top 10 -ryhmään yltävää Church’s:n tekeleitä. Herring shoes on ylivertainen erityisesti sen vuoksi, että se tarjoaa myös pikkuvikaisia jalkineita alennuksella. Parhaassa tapauksessa asiakas löytää itselleen huippukengät jopa puoleen hintaan. Myydyissä kakkoslaadun tuotteissa on vain vähäisiä kosmeettisia vaivoja, jotka eivät käyttömukavuutta haittaa ja jotka eivät toisten silmiin näy. Vaikkei vielä mitään tilaisikaan, kuvia katsomalla voi vertailla eri valmistajien linjastoja sekä nautiskella Northamptonin käsityötaidon luomuksista.

http://www.herringshoes.co.uk/index.php


5 comments »

 1. Siska says:

  Parit kengät olen tilannut Herring shoesilta ja kokemukset ovat olleet yksinomaan positiivisia. Toimitusaika on lyhyt ja postikulut kohtuulliset.

  Ensimmäisellä kerralla tilasin tarjousmyynnistä väärän mallin. Palautus ja vaihto onnistui kuitenkin ongelmitta, siitä huolimatta, että kyseessä oli tarjoustuote. Palautuslähetys oli omakustanteinen, mutta vaihtotuote tuli ilman lisäkustannuksia. Toisella kerralla kaikki meni nappiin.

  Molemmat kengät ovat Herringin omaa mallistoa ja lesteistä (024 ja 026) päätellen Loaken tekemiä. Saappaiden burnished tan -viimeistelystä oli jäänyt joitakin paksumpia tummia viivoja kenkien sisäsyrjään, mutta ne ovat häipyneet lankin alle. Muilta osin viimeistely ja käytetyt materiaalit eivät jätä moitteen sijaa.

 2. Åberg.P says:

  Loake valmistaa Herringille sen omaa tuotemallistoa jonka hinnat kohtuullisia toimitukset Suomeen UPS rahtipalvelun kautta kirjattuna lähetyksena a 15£
  Hyvä firma,voin suositella.

 3. Anonymous says:

  anonyymi puhuu asiaa re. eleganssi vaatii tietoa, ei suurta omaisuutta.

  en ole käyttänyt herringshoesia, mutta muita www-kauppoja ja jopa e-bayta, joista laatujalkineita on löytynyt pilkkahintaan. raha ei takaa tyyliä: tieto takaa, mikäli sitä käyttää oikein.

 4. Ville says:

  Onnittelen erinomaisesta menettelystäsi, Anonyymi! Samalla hinnalla olisi saanut hädin tuskin mihinkään kelpaavat Eccot, tai Stockalta minkälien yhtiön derbyt tai vähemmän hienostuneen mallin.

  Kiitän kehuista ja pyrin jatkossa yhä parempaan. Kunnianhimoa löytyy – kerrankin myös tietämystä sen avuksi.

 5. Anonymous says:

  Itse ostin Herringiltä täysbroguet mustat oxfordit. Kakkoslaatua ja hinta 70 puntaa ja postikuluineen reilu 110 euroa. Toden totta reunassa oli pieni kauneusvirhe, joka jäi jo ensimmäisen kiillotuksen jälkeen näkymättömiin. Samaan hintaan olisin saanut stockalta kämäset kumipohjaiset derbyt. Nyt sain kokonahkaiset erittäin elegantit ja monikäyttöiset kengät, jotka on valmistanut Loake – kuningattaren hovihankkija. Moni ystäväni – jotka eivät miesten kengistä sinänsä mitään tiedä – ovat kehuneet jalkineitani hienoiksi. Eleganssi vaatii hiukan tietoa, ei välttämättä suurta omaisuutta. Hyvää työtä Ville!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari