RSS Feed

Hermès-vyö

2

April 4, 2009 by Ville Raivio

Yksi suurista klassikoista vöiden maailmassa on ranskalaisen Hermès’n valmistama malli H-logomalli. Tämä käsintehty nahkavyö erottuu kullatun messinkisolkensa vuoksi, mutta myös jakaa mielipiteet hyvin voimakkaasti. Toiset pitävät vyötä ajattoman kauniina ja edustavana, toiset suhtautuvat selkeästi erottuvaan kultaiseen H-solkeen mauttomana elosteluna, sillä vyö maksaa ulkomailla lähemmäs 400 euroa. Mikäli haluaa ostaa pelkän vyön ilman solkea, kustantaa moinen valinta noin 250 euroa. Erilaisia nahkalaatuja sekä värejä on useita. Vastaavalla summalla saisi outleteista, alennusmyynneistä taikka käytettynä vähintään viisi laatuvyötä, joten Hermès-vyössä täytyy olla jotakin erityistä, sillä se putkahtaa esiin julkkisten muotikuvissa tuon tuosta.

Vyö on kiistatta erittäin korkealaatuinen ja kaunis, eikä valmistajaa tunnista kuin hyvin harva. Kuitenkin ne asiantuntijat, jotka Hermès-miehen tunnistavat, voivat suhtautua häneen elostelevana ja röyhkeänä veijarina. Vyön hankkivan pitää mielessään tämä riski ennen kuin hän tekee viimeisen päätöksensä. Esittelen vyön, sillä se on hyvä tuntea, mutta änkyröiden klaaniin kuuluvana pidän asustetta hyvin elostelevana valintana. Eihän vyötä ostettaisi, jos tietyt katsojat eivät sitä tunnistaisi harvinaiseksi ja kalliiksi. Jos täydellistä vyötä tavoittelee, on paljon mielekkäämpää teettää omansa kuin tarttua esipureskeltuun ja -ajateltuun H-vyöhön.

asusteet-hermes-vyo

 


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Iltaa,

    ja kiitos lisäyksestä vanhaan tekstiin. Päivitin sen juuri tarkemmalla hintatiedolla.

  2. Janne Korkee says:

    Hei, hinnasta vielä lisäisin, että on vissiin vähän kohonnut tai sitten on alunperin ollut väärinkäsitys. Ostin eilen Hermeksen Nizzan liikkeestä lentokentältä (missä on halvempaa kuin pohjois-euroopassa myyjän mukaan) H-soljen ja perusnahkaisen vyön (solkea ei voi ostaa erikseen, mutta usein puhutaan vain sen hinnasta) ja maksoi yhteensä 790€. Mutta onhan se kiva vyö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Translate Keikari

Aiheet

Arkisto