RSS Feed

Geo F. Trumper

1

July 24, 2009 by Ville Raivio

Vuonna 1875 George Trumper perusti nimeään kantavan parturiliikkeen Lontoossa. Yhtiö nousi korkean tasonsa ansiosta kuninkaallisten, siniveristen ja hienoston suosioon nopeasti. Kuningatar Viktoria myönsi Trumperille kuninkaallisen hovihankkijan sinetin, ja tämän kunnian ovat suoneet viisi muuta kuninkaallista vuosien saatossa. Mayfairin liikkeessä on 1900-luvun alusta peräisin olevat mahonkikaapit ja -hyllyt, sekä kaikki vaativan hygienia-asiakkaan tyydyttävät fasiliteetit. Jermyn Streetin myymälä avattiin 60-luvulla eikä se häviä juuri toisen liikkeen tarjonnalle. Trumperin tuoksu Extract of Limes on muodostunut klassikoksi. Kuten olettaa saattaa, GFT:n tuotteita ei maahantuoda Suomeen, mutta toimiva verkkokauppa vastaa huutoon. Yhä tänä päivänä kaikki Geo F. Trumperin tuoksupullot täytetään käsityönä ja kaikki tarvikkeet valmistetaan korkealaatuisista aineksista vaivoja säästämättä – perinteet kun velvoittavat.

Laatuhygienia - Geo F. Trumper

http://www.trumpers.com


1 comment »

  1. Olli says:

    Ainakin parranajotuotteet ovat tosiaan mainioita (muita en ole käyttänyt). Ja myös joidenkin tuotteiden purkissa/pullossa lukeva “Prepared at his celebrated establishment” jaksaa hymyilyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Translate Keikari

Aiheet

Arkisto