Italialaisten teollisuusmiesten tyyli

0

March 22, 2023 by Ville Raivio

Teollisuuspamput ovat harvoin tyylikkäitä. Keskimääräisen pampun keskimääräinen tavoite on palvella johtoryhmää tai omistajia, yrittää tuhota terveytensä työtuntien määrällä, eikä kukkoilla mediassa. Italian kulttuuri kuitenkin puskee pintaan myös teollisuuden suurkenkäisten joukossa, ja heidän tyylillään on faneja. Päivän linkkien valikoimassa klassinen miesten tyyli on vahvaa. Se kuitenkin toteutuu persoonallisemmin. Tumman liituraitapuvun parina onkin flanellisolmio, suora housu päättyy ajokenkiin, nappikauluspaidan napitus on vähän sinne päin. Joka tapauksessa värejä sekä kuvioita on paljon laajemmin kuin meillä täällä Suomessa.

Pampputyylin ystävää palvelee parhaiten Italianindustrialist, joka pyörii syrjään jääneen somesivu Tumblrin kautta. Toinen kelpo sivu on Italophilia_laclasse, joka palvelee IG:n puolella. Molempien pyörittäjä on minulle tuntematon – ja molemmat ansaitsevat suuria kehuja kuvavalikoimistaan.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari