Uudelle lukijalle

4

Keikari.com on Suomen suosituin miesten klassiseen tyyliin erikoistunut sivusto. Sen sivulataukset ovat kuukausittain 20 000 – 100 000 välillä ja sivuston aktiivisimmat lukijat ovat mukana myös Keikarin foorumin keskusteluissa. Foorumi puolestaan on Suomen ensimmäinen klassiseen vaatetukseen erikoistunut palsta, joka on ollut kauniimman elämän asialla vuodesta 2008. Jos mikään tyylin suhteen askarruttaa, anonyymi kysymys saa foorumin puolella vastauksen.

En ole koulutukseltani räätäli, kengäntekijä tai paitamaakari, joten tietämykseni klassisesta miesten tyylistä on koottu haastatteluista, keskusteluista, lehdistä ja kirjoista. Kun löydän uusia, paremmin perusteltuja tosia uskomuksia, päivitän tekstini sivustolla. Otan myös mielelläni palautetta vastaan, kun lukija löytää Keikarista jotakin väärin ilmaistua.

Keikari ei nimestään huolimatta kannusta lukijaa huomiohakuiseen keikarointiin, vaan ajattomaan ja pelkistettyyn ilmeeseen. Aikoinaan päädyin tähän nimeen, koska sana ei ole kovin yleinen ja näin jää helposti mieleen. Vierastan kaikenlaisia yhtä kuin -merkkejä herrasmiehen ja harkitun asun välillä. Jos tänä päivänä on jäljellä niin sanottuja herrasmiehiä, he ovat sellaisia myös ilman vaatteita. Miehen luonto ei asua vaihtamalla muutu.

* * *

Elokuuhun 2020 mennessä Keikari.com sisältää 1480 esseetä, artikkelia, linkkiä ja laatuvalmistajien esittelyä sekä päälle 2300 kommenttia. Valokuvia löytyy noin 3000 kappaletta. Sisältö on laaja ja päivittyvä, joten parhaiten koko sivuston annin saa luettua ajan kanssa ja vanhimmasta uusimpaan selaten. Ensimmäiset tekstit ilmestyivät syyskuussa 2008 ja niihin pääsee käsiksi joko sivuston arkistoa selaamalla tai tästä linkistä.

Blogimuotoista virtuaalitietokirjaa täydentää Keikarin foorumi, jonka yli 87 000 viestistä pääsee kätevimmin nauttimaan rekisteröitymällä uudeksi jäseneksi. Osa foorumin alueista on näkyvissä ainoastaan jäsenille, esimerkiksi hyödyllisimmät artikkelit on koottu erilliseen ketjuun, jota pääsee vilkaisemaan uusien jäsenten aulassa. Tervetuloa hyvää seuraan.

* * *

Keikari.com -sivusto ja tekstit © Ville Raivio. Kuvat vapaasti ladattavissa ellei toisin mainittu.

Ylläpitäjä ei ota vastuuta, jos Keikarin lukeminen johtaa pakonomaiseen jalkineiden lankkaamiseen, hillittömään verkkoshoppailuun, vaatekaapin pullistumiseen tai lähipiirin ylettömien kehujen kohteeksi.

Minulla saattaa olla tai olla olematta yhteistyödiilejä joidenkin valmistajien kanssa, jotka on esitelty sivustolla. Näistä on maininta erikseen tekstissä. En koskaan kehu valmistajaa tai tuotetta, jota en koe aidosti laadukkaaksi. Tämän vuoksi olen menettänyt diilejä, mutta mielipiteeni ei ole myytävänä.

4 comments »

 1. Ville Raivio says:

  Hyvää päivää!

  Kas tässä linkki tekstiin:

  http://www.keikari.com/blogi/ompelimo-ateljee-elegant/

 2. Rauni Kangas says:

  Laitoin jo sähköpostia ja kerroit, että sinun sivulta löytyy tiedot liikkeestä, joka tekee taideparsintaa. Olen kai sen verran tyhmä, etten löydä sitä. Englantia en osaa.
  Ystävällisesti
  Rauni Kangas Rovaniemeltä

 3. Ville Raivio says:

  Iltapäiviä!

  Keikarissa ei ole mitään erityistä seurantalistaa tai -toimintoa. Uusimmat jutut ilmestyvät blogin etusivulle ja niiden järjestyksen näkee tekstin päivämääräleimasta.

 4. Maija Aatelo says:

  Hyvin olet onnistunut piilottamaan tavan, jolla voisi liittyä seuraamaan tätä blogiasi. Siis liian hyvin, kun en kerran sitä löydä :-(

  terv. Maija Aatelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pukimo Raivio.

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.

Pukimo Raivio.
"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari

Pukimo Raivio.