Sanottua

0

G. Bruce Boyer, maineikas amerikkalainen tyylijournalisti ja -kirjailija, entinen muotitoimittaja Town&Country-, Esquire- sekä GQ-lehdille

“Keikari…is really what I think a stylish men’s magazine should be.”

* * *

Arman Alizad ja Sonja Raassina, Pukustudion räätälimestarit

“Keikarin blogi on Suomen kattavin tyyliblogi. Blogi, joka on omistautunut tyylille, laadulle sekä hyvälle pukeutumiselle. Ville Raivion Keikari, kuten kaikki menestystarinat, omaa saman ominaispiirteen, joka tekee siitä kiinnostavamman kuin muut. Se on tehty rakkaudella.”

* * *

Erkan Fere, Pukimo Feren hallituksen puheenjohtaja, Left Shoe Companyn toimitusjohtaja

”Ville Raivio kuuluu harvalukuiseen joukkoon tapaamiani henkilöitä, jotka pureutuvat pukeutumiseen liittyvissä asioissa, niin tyyli- kuin laatukysymyksissä, asiantuntemuksella jota tänä päivänä ei odota kohtaavan perinteisten alamme pyhäkköjen ulkopuolella. Henkilökohtainen kiinnostus ja asiantuntemus näkyy vahvasti hänen työssään, joka askeleella.”

* * *

Tuomo Pynttäri, räätäli, Vaaturiliike Sauman toinen omistaja

“Villen Keikari.com sivusto pitää uniikilla tavalla yllä tietoutta tyylikkäästä pukeutumisesta ja ajattomasta eleganssista. Ilo on ollut seurata kuinka sivusto on yhdistänyt samanhenkisiä ihmisiä.”

* * *

Jussi Neirtamo, Nippanapan nahkamestari

“Jos mies tahtoo pukeutua persoonallisesti, niin sehän käy keneltä vain – ikävä kyllä. Jos haluaa näyttää tyylikkäältä, asusteita myöten, kannattaa mielestäni tutustua ensin sivustoon keikari.com. Keikarin sivuilta Nippanapan löytäneet asiakkaat ovat olleet poikkeuksellisen laatu- ja tyylitietoisia. Olemme jopa hieman säätäneet valikoimaamme käsineissä, vöissä ja jopa läppärilaukuissa sekä -salkuissa tämän asiakasryhmän vaikutuksesta.”

* * *

Petri Korhonen, Taloussanomat-verkkolehden toimituspäällikkö

“Kenen joukoissa kuljet? Prameilunhalun tai kvartaaliakin nopeammin vaihtuvan pintamuodin ihailun rinnalla on kolmaskin tie: aidon, luontevan ja aikaa kestävän tyylin etsiminen. Osaavia matkaoppaita ei tällä tiellä ole koskaan liikaa: siksi Villeä kannattaa seurata.”

* * *

Sami Eklund, Pukimo Feren toimitusjohtaja

”Villen luoma Keikari-sivusto on laajin tuntemani klassisen miesten muodin suomeksi kirjoitettu ‘tietoteos.’ Ville on koonnut yhteen paikkaan kaiken oleellisen klassisesta pukeutumisesta ja esittelee sivullaan mahtavan määrän mielenkiintoisia laatumerkkejä ja -tuotteita. Ville kirjoitaa tekstinsä tarkasti, asiallisesti ja kiinnostavasti – siksi Keikari-sivusto imaiseekin lukijansa mukaan mailmaan, josta ei malta päästää irti.”

0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pukimo Raivio.

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.

Pukimo Raivio.
"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari

Pukimo Raivio.