Trendhim – miesten korujen ja asusteiden verkkokauppa

0

January 24, 2016 by Ville Raivio

Trendhim on vuonna 2007 perustettu tanskalainen miesten vaatteiden, laukkujen, solmioiden, vöiden, taskuliinojen, korujen sekä muiden asusteiden kauppa. Suomessa puoti on toiminut vuoden ajan. Perustajat Sebastian ja Mikkel olivat alkujaan höyrypäisiä lukiolaisia, joilla oli IT-osaamista ja halu itsenäiseen, pomottomaan työhön, mutta ei juurikaan käytännön kokemusta verkkokaupasta tai asusteista. Kahden vuoden noin 16-tuntisten päivien jälkeen Trendhim seisoi vihdoin jaloillaan. Nuorten jamppojen reaktio menestykseen vuonna 2010 oli järjellinen: he vuokrasivat 200-neliöisen villan firman työtilaksi, varastoksi ja bilemestaksi. Työtavat muuttuivat vuoden jälkeen, kun omistaja päätti myydä talonsa pois miesten alta. Parin muuton jälkeen tilat ovat tänään yhä suuremmat, mutta nykyisin Sebastianilla ja Mikkelillä on myös tilaa pingispöydälle toimistossa ja carting-kisoille varastossa.

Trendhim-verkkokauppa_Keikarissa

Asusteiden lisäksi Trendhim on vallannut alaa myös perinteisen parranajon saralla: höylien ja terien ohella puoti tarjoaa parranpoistoon tarpeita Parkerilta, Prorasolta, Titanilta, Frank Shavingilta, Benjamin Barberilta, ja Kentiltä. Laajan valikoiman lisäksi Trendhim erottautuu kilpailijoista hyvin pitkällä vuoden palautusajalla, joka tarjotaan käyttämättömille tilauksille.

www.trendhim.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari