Pukimo Raivio on perustettu

2

April 24, 2023 by Ville Raivio

Olen perustanut toiminimen ja luvassa on verkkokauppa. Yritykseni idea on yksinkertainen ja täyttää tyhjiön Suomessa. Maassamme on lähes EU:n kalleimmat vaatteet ja vaatteista laadukkaimmat ovat sitäkin kalliimpia, joten suomalainen mies ei juuri vaatteilla komeile. Meillä on kuitenkin riittävästi kiinnostusta ja valveutuneita miehiä, jotka haluaisivat käyttää niitä kaikista laadukkaimpia, harvinaisimpia sekä tyylikkäimpiä vaatteita. Ne tulee siis saada halvemmalla, jotta useampi voi valita parasta. Pukimo Raivio siis etsii ja myy vaatteita käytettynä. Toistaiseksi vain yksi puoti tekee samaa, mutta ei toimi netissä.

Oikeastaan asiakas ei tule maksamaan yritykselleni vaatteista, vaan palvelusta.

Pukimo Raivio etsii laadukkaita, hyväkuntoisia, kiinnostavia tai harvinaisia vaatteita asiakkaan puolesta.

Pukimo Raivio tarkastaa vaatteet läpikotaisin ja nyrpeän kriittisesti.

Pukimo Raivio pesee kauluspaidat, prässää neuleet, siistii irtotakit ja puvuntakit höyrypuhdistimella, prässää suorat housut ja hinkkaa pois laikut ennen listaamista. Jalkineet voidellaan, desinfioidaan ja hoidetaan edustuskuntoon.

Pukimo Raivio valokuvaa vaatteet, ottaa niistä tarkat mitat, ja kirjoittaa niille huolelliset tuotetekstit.

Pukimo Raivio vastaa kysymyksiin ja lähettää lisäkuvia tai -mittoja pyydettäessä.

Pukimo Raivio tarjoaa sovitus- ja tarkistusmahdollisuuden paikan päällä Vantaalla. Asiakaspalvelu on yksilöllistä, eikä ympärillä ole myymälän hälinää.

Pukimo Raivio vie vaatteet postiin ja vastaa asiakkaan mukavuudesta kaupan ajan.

Kaikki tämä luonnistuu yli 16 vuoden kokemuksella. Olen myynyt omia ja lähipiirin vaatteita kauan. Nyt on aika tarjota samaa klassisen tyylin iloa koko Suomelle. Kontaktini Suomessa sekä ulkomailla takaavat sitä parasta vaatetta, jonka hinta ei kuitenkaan tyhjää tiliä. Lähikuukausina on uudenlaisen palvelun aika.


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Tyylikkäät kiitokset!

  2. Arska says:

    Onnea tuoreelle yrittäjälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari