Idealo

0

December 8, 2018 by Ville Raivio

Idealo on erinomaisen hyödyllinen hintaseurantasivusto, jonka kautta voi etsiä kymmenien verkkokauppojen valikoimia. Se perustettiin Saksassa vuonna 2000, joten Idealo oli ensimmäisten joukossa kilpailuttamassa verkkokauppoja. Tunnetusti Suomessa on rajatut valikoimat ja rajattu määrä verkkokauppoja, joten Idealon kautta löytää hakemansa varmemmin ja tehokkaammin. Yleensä myös edullisemmin. Miesten laatuvaatteiden kanssa se ei ole parhaimmillaan, sillä palvelu ei ilmeisesti indeksoi kuin ne liikkeet, jotka liittyvät sen palveluihin. Toistaiseksi harvempi vaatekauppa on tehnyt näin. Idealo kuitenkin loistaa esimerkiksi hygienian ja sisustustarpeiden hakijana, sillä näiden jälleenmyyjiä on kymmenittäin.

Saksan Idealo oli ensimmäinen, mutta vuosien saatossa yhtiö on laajentanut otettaan, ja erikseen pystyy nykyisin selaamaan myös Ranskan, Britannian, Italian ja Espanjan Idealojen valikoimia vaihtamalla verkko-osoitteen päätettä maatunnuksen mukaan.

www.idealo.de


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari