Vaatekauppa Kekäle

0

May 21, 2018 by Ville Raivio

Kekäle on suomalainen, vuonna 1957 perustettu joensuulainen vaatekauppa, jonka perustivat Veikko ja Maire Kekäle. Alun perin liike myi lasten vaatteita. Nykyisin sillä on 9 kauppaa, joista suurin osa toimii Suomi-neidon keskialueella, ja vuonna 2012 perustettu verkkokauppa. Uusin puoti on Vantaan Jumbossa ja viimeisin muutos on verkkokaupan uudistus. Seuraavaksi luvassa on uusia kivijalkaliikkeitä sekä urheilullisten vapaa-ajan vaatteiden saapuminen valikoimaan. Uusien liikkeiden kautta yhtiö hakee kasvua, tämän tavoitteen takana on 3. polven toimitusjohtaja Joonas Kekäle. Liike hallinnoi valikoimaansa neljän periaatteen mukaan. Nämä ovat: asiakkaiden toiveet; trendien, muodin ja uutuusarvon yhdistelmä; aiemmin toimineet tuotteet; mahdollisimman laaja vaate- ja kokovalikoima.

Kekäle_verkkokauppa_Keikarissa

Kekäleen edustaja Eetu Karppanen kertoo: “Olemme kotimainen, yli 60 vuotta vanha vaateketju, jonka tärkein tavoite on auttaa asiakkaitaan löytämään pukeutumisen ilo heidän omaa persoonallista tyyliään kunnioittaen. Uskomme tyylikkyyden tulevan sisältä päin – muodin mukana ei aina tarvitse mennä, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Panostamme korkealuokkaisiin brändeihin ja tuotteisiin, emmekä tarjoa asiakkaillemme mitään, mikä ei täytä kriteereitämme.

Yleisesti meidän yrityksessä intohimo laatupukeutumista kohtaan näkyy vahvana osaamisena, jatkuvana kehittymisenä sekä ymmärryksenämme asiakkaan yksilöllistä tyyliä kohtaan. Meille on tärkeää saada asiakkaamme löytämään pukeutumisen mukavuuden ja samalla saada heidät vakuutettua siitä, että vaatteissaan saa viihtyä niin arjessa kuin juhlassa. Mielestämme yhdestäkään näistä ei pitäisi vaatetuksessa joutua tinkimään: tyylistä, mukavuudesta tai laadusta.”

Kun kysyn, miksi Keikarin lukijan olisi hyvä vierailla Kekäleen liikkeessä tai verkkokaupassa, sisäänostaja Tuomas Kekäle kertoo: “Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima, johon kuuluvat tarkkaan hinta-laatusuhteeltaan valitut merkit. Palvelumme on henkilökohtaista, kuuntelevaa, osaavaa, avuliasta, reilua ja rehtiä. Haluamme varmistua, ettei kenenkään tarvitse poistua luotamme tyhjin käsin: neuvomme ja ehdotamme, räätälöimme ja joustamme. Esimerkiksi puvunostajat voivat olla varmoja siitä, että iästä, koosta ja tyylistä riippumatta päälle löytyy laadukas edustusasu, jossa olo tuntuu mukavalta ja itsevarmalta.

Kekäleen suurin erottautumistekijä tulee siitä, että olemme pitkän historian omaava monimerkkejä myyvä suomalainen vaateketju, joka on vaatettanut kotimaassa jo kymmeniä vuosia. Ymmärrämme mm. isoja globaaleja vaatetoimijoita paremmin, mitä tarpeita on vaikkapa Joensuun vaateostajien keskuudessa, erityisesti, kun puhutaan laadukkaista merkkivaatteista. Meille yksikään asiakas ei ole samanlainen, vaan kunnioitamme jokaista omana tyylikkäänä yksilönään, jolle haluamme tarjota vain laatua. Niin tuotteiden kuin palvelunkin kohdalla.”

Edustettuja miesten vaatteiden valmistajia:

Alberto

Boss Green

Bugatti

Buzo

Calvin Klein

Calvin Klein Accessories

Calvin Klein Jeans

Camel Active

Canada Goose

Canson

Casa Moda

Daniel Hechter

Erla of Sweden

Falke

FILA

Finna

Gant

Garcia

Garcia Jeans

Hugo Boss

J. Lindeberg

JACK & JONES

Juhani Mutka

Lloyd

Marc O’polo

Meyer

Monti

Naketano

Olymp

Only & Sons

Parajumpers

Park Lane

Pepe Jeans

Saddler

Sand

Selected

Tiger of Sweden

Tommy Hilfiger

Tommy Jeans

Turo

Turo Red Label

www.kekale.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari