UnderBros-verkkokauppa ja miesten alushousut

0

March 11, 2021 by Ville Raivio

UnderBros on uusi suomalainen miesten verkkokauppa, joka on erikoistunut ainoastaan alusvaatteisiin. Puodin takana ovat veljekset Markus ja Tuomo Huhdanpää.
Heillä ei ole aikaisempaa taustaa vaatekaupasta ja idea UB:n
perustamiseen oli omassa kiinnostuksessa. Laadukkaimpien miesten kalsonkien tai aluspaitojen valikoima Suomessa on kaupungeissa hyvin pieni ja muilla seuduilla olematon, joten veljekset päättivät perustaa oman erikoiskaupan. UnderBros ei kannata kertakäyttövaatteita, sillä Huhdanpäät uskovat vastuullisen ja kestävän kuluttamisen yleistyvän. Vaatteiden pitkäikäisyys on tiedostaville kuluttajille tärkeämpää kuin pelkkä hankintahinta.


UnderBros koosti valikoimansa sellaisten tuotteiden ympärille, joiden
alkuperä on tiedossa, ja joka voitiin kertoa asiakkaille ylpeästi. Markus kertoo: “mallisto
on rakennettu niin, että saatavilla on sekä parhaista parhaita
alusvaatteita, mutta myös jokapäiväiseen käyttöön sopivia edullisempia
tuotteita. Yhtenäistä näille kaikille tuotteille on niiden tyylikkyys,
käyttömukavuus ja pitkäikäisyys.” Kaupan valikoima
on veljesten omassa käytössään testaamaa ja varasto löytyy Suomesta,
jolloin tuotteiden toimitus on nopeaa. Tällä hetkellä valmistajien joukko on pieni ja nimekäs: Zimmerli, Hanro ja Schiesser tunnetaan alusvaatteista, joiden materiaalit ja kestävyys ovat arvossa. Puuvilla on raaka-aineista yleisin, mutta päävirrasta poiketen tehtaat suosivat pitkäkuituista eli vahvimpia, kestävimpiä sekä pehmeimpiä lajikkeita. Niiden kruununa tietysti Sea Island -puuvilla.

Kun kysyn, miksi sitten Keikarin lukijan tulisi valita UB, vastaus kuuluu: “Ne, jotka ovat jo käyttäneet valikoimissa olevia boksereita, tietävät näiden merkkien laadun, ja heille me teemme maailman  parhaiden alusvaatteiden ostamisen helpommaksi ja nopeammaksi, kun varasto on Suomessa ja asiakaspalvelu hoituu suomen kielellä. Niille lukijoille, jotka eivät ole vielä kokeilleet huippulaadukkaita alusvaatteita, voimme tarjota elämyksen jo sinänsä – näiden alusvaatteiden päälle pukeminen ja niiden pitäminen kun tuntuu paremmalta, kuin uskoisikaan.”

www.underbros.com


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari