Rannekorujen evoluutio

1

March 12, 2012 by Ville Raivio

Ryppyotsaisimmasta näkökannasta tarkasteltuna ainoat miehiset korut ovat vihkisormus, kalvosinnapit ja solmioneula. Asia ei kuitenkaan ole enää näin ja klassisen puolen viimeisimpänä villityksenä ovat puiset helyt, onnenkilut sekä muut pienet koristeet, joita useimmiten kannetaan ranteissa suuria määriä samanaikaisesti. Erityisen yleistä tapa on Pitti Uomon riikinkukkojen keskuudessa, sillä Italiassa kaunis elämä on täysin omassa sfäärissään. Tämä mielessään miestenlehti GQ on luonut pienen evolutiivisen katsauksen länsimaisen miehen rannekorujen historiaan.

Kuva: © GQ


1 comment »

  1. Heppikissa64 says:

    Löysästi sanottu…klassisen puolen viimeiset villitykset…ja pah ja pyh kuten Sepe Susi sanoisi. Ei noilla härpäkkeilä ja killuttimilla ole mitään tekemistä klassisen pukeutumisen kanssa. Moitittavaa huomionhakuista uomostelua ja pittiputtailua. Ryppyotsaisuudessani hyväksyn tuon kolminaisuuden lisäksi (joskus) kivisormuksen ja metallisen ketjun (esim diabetes) tms. hyödykkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari