Peter Christian

3

February 23, 2009 by Ville Raivio

Vuonna 2003 Nick ja Miranda Alderton perustivat vaateyhtiö Peter Christianin, jonka päämaja sijaitsee Englannin maaseudulla 15 kilometrin päässä Brightonista. Molemmat perustajista olivat tätä ennen palvelleet miesten vaatteiden postimyyntiyhtiöissä yli 20 vuoden ajan. He pyrkivät tarjoamaan klassisen brittiläisiä miesten vaatteita järkevään hintaan. Erityisen merkittävä Peter Christian on valtaisan kokotaulukkonsa vuoksi: esimerkiksi pikkutakkeja löytyy 46-kokoisesta aina 66-kokoiseen asti, housujen lantiomitta ulottuu 32-tuumaisesta aina 48-tuumaiseen, ja miltei kaikkia vaatteita saa kolmessa eri pituudessa. Heidän kataloginsa on voittanut ECMOD-palkinnon kahtena vuonna peräkkäin, ja kaikki vaatemallit ovat tyylipuhdasta brittiläistä eleganssia.

Hintataso on erittäin miellyttävä, mutta tuotanto on Kauko-Idässä eikä laatu välttämättä ole korkeimmasta päästä. Omien malliensa lisäksi PC myy esimerkiksi Loaken jalkineita sekä Failsworthin Harris tweed -kankaisia lakkeja. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen verkkokauppa.

http://www.peterchristian.co.uk


3 comments »

 1. Walkemisti says:

  Olen ostanut jonkin verran asusteita Peter Christianilta. Toimitukset ja kirjeenvaihto hoituvat nopeasti ja postikulut ovat hyvin kohtuulliset. Laatu ei edusta huippua, mutta hyvää käyttölaatua kuitenkin, ja joka tapauksessa hinta/laatu -suhde on selvästi parempi kuin Suomessa (ja sitäpaitsi tämmöistä country-tyylistä tavaraahan ei täältä juuri löydykään). Vielä kun uskaltaisi ostaa Harris Tweed -pikkutakin sovittamatta…

 2. Ville Raivio says:

  Hei, Aake.

  Iloni avustaa. On tullut korkea aika miesten ottaa tyylinsä omiin käsiinsä, eikä vain tyytyä siihen moskaan mitä Suomeen maahantuodaan. Verkkokaupoissa on toki riskinsä, mutta niiden avulla ostelu on helppoa ja turvallista.

 3. Aake says:

  Kiitos monista hyvistä verkkokauppavinkeistä – todella hyödyllisiä, kiitos vaivannäöstä ja tietojen jakamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari