O’Mast pian Teemalla

4

May 3, 2014 by Ville Raivio

6.5. kello 21 Yle Teema jatkaa erinomaisten dokumenttien sarjaansa Napolin räätäleistä kertovalla O’Mastilla. Vauhkon kaupungin räätälit kertovat leikkausten ja kankaiden intohimosta, elämän mittaisesta oppimisesta ja Napolista. Ohjelmaa säestää varta vasten sävelletty jazz-raita, joten matkaa tehdään tyylillä.

http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/omast

 

Päivitys: dokumentti on nyt nähtävissä vajaan kuukauden ajan Ylen mainiossa Areenassa.

http://areena.yle.fi/tv/2159632


4 comments »

 1. Ville Raivio says:

  Hops, kyllä tuo kuvaajasedän surullinen dokumentti tuli myös Teemalta. Se nyt vain sattuu olemaan tasokkain kanava suomalaisessa TV-verkossa, jota ilman olisi ankeaa ja ikävää.

  Huhut kertovat, että Lagerfeld otti Pariisin Hilditch&Key-paitavalmistajalta tilaamansa jättikaulukset käyttöön laihduttuaan kovasti. Näillä sekä mustilla käsineillä mies saa rypyt piiloon päivästä toiseen. Turhamaisuus tulee vakiona!

 2. Brooks Brother says:

  “En ole ikinä tavannut yhtään (anorektikkoa). Ne ovat lehdistön keksintöä, siellä puolustetaan lihavia. Lihavuus on epäterveellistä ja anoreksiaa suurempi ongelma. Tytöistä anorektikkoja on prosentti ja ylipainosia 25 prosenttia.”
  -Karl Lagerfed

  Myös Vogue-dokumentti oli hyvä, niitä on tullut AVA:ltakin. Klassinen miestenmuoti ei ole niissä pääosassa mutta silti sitä näkee joka kerta, tyylikkäästi ohimennen, itsestään numeroa tekemättä. Ja Anna Wintourissa vaan on jotakin. Vähän niinkuin Patsy Stone, upea nainen! (:
  Toinen mikä tuli mieleen oli dokumentti vanhasta paparaisesta, joka ajelee muina miehinä polkupyörällä ympäri Manhattania ja räpsii kuvia New York Timesin muotipalstalle. En muista enää tuliko se Teemalta, mutta se pilvenpiirtäjien välissä kurvailu oli vaan jotenkin niin..
  Taisi siinäkin olla Karl Lagerfeld ja Anna Wintour.
  Karl Lagerfeld muuten peittää ovelasti juuri ne kohdat jotka selvimmin paljastavat iän – silmät, kaulan ja kädet.
  We’ll see, ehkä otan itsekkin keinon käyttöön joskus 2050-luvulla..

 3. Ville Raivio says:

  …totisesti, hämmästyttävän sanavalmis mies tuo Lagerfeld ja virtaa riittää vielä lähemmäs ikälopun iässä. Eikä Napolin-dokumenttikaan mikään huono ollut.

 4. Brooks Brother says:

  Tämä Teeman muotiviikko on ollut hurjan mielenkiintoinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari