Öljykangastakin väärinkäytöstä

4

August 27, 2009 by Ville Raivio

Tummanvihreä öljykangastakki on ulkoilmavaatteiden kuningaluokkaa – tosin vain vapaa-ajalla. Kuvan epäesimerkillinen pukeutuja on parittanut raskaan öljykankaan yhdessä kepeiden suorien housujen kanssa. Mielipahaa lisäävät pukukankaan yhteyteen ilmestyneet puutarhaklopottimet, jotka ovat mukavat takapihalla käväisyyn, mutta suorien housujen kera auttamatta hirveä näky. Mikäli – taikka kun – öljykankaisen pomminkestävän takkinsa hankkii, se tulee yhdistää vain raskaiden vapaa-ajan kankaiden kera. Molskit, farkut, vakosametti ja vastaavat.

Tyylivirheitä - Öljykangastakin väärinkäyttö


4 comments »

 1. Thomas says:

  Silmäni itkevät verta tätä kuvaa katsellessani.

 2. ivyman says:

  vaikka olenkin amerikkalaisen (collegiate) tyylin ystävä, duck bootsit ovat helvetin rumat. eipä silti, voisivat olla varsin käytännölliset kalareissuilla saaristoon.

  sanoopa roetzel kirjassaan mitä tahansa barbourin ‘all round’ -sopivuudesta, mielestäni öljykangastakki ja prässihousut saatikka puku näyttävät varsin typeriltä yhdessä. vähän niinkuin väyrynen eduskunnassa 80-luvulla puku ja lenkkarit -kombinaatiossa.

 3. Arska says:

  Nuo kengät ovat yhtä hirveät kuin Crocsit.

 4. jaro says:

  Kuvan puutarhaklopottimet tunnetaan nimellä “Duck boots”. Niiden tunnetuin toimittaja amerikkalaiselle ulkoilmaihmiselle taitaa olla L.L. Bean. Kengät ilmeisesti nauttivat jonkinlaisesta “klassikko”-statuksesta varsinkin koillisrannikon ihmisille.

  http://www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?categoryId=503074&nav=pp-bc&storeId=1&catalogId=1&langId=-1

  Jokainen voi linkistä katseltuaan päättää pitääkö näistä varmaankin käytännöllisistä, mutta epäeleganteista jalkineista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari