Ohituskaistalla

2

September 10, 2013 by Ville Raivio

Ohituskaistalla on uusimpia suomalaisia klassiseen tyylin painottuneita blogeja, jossa kättä lyövät tekstit tyylistä sekä talon ja pihapiirin projekteista. Heinäkuussa syntynyt sivusto esittelee myös valikoituja näpsyjä vaatekaapin saloista sekä kätevät perusteet housujen lyhentämisestä. Alustana toimii yksinkertaisen tyylikäs Flockler, joka valloittaa maailmaa suomalaisella IT-taidolla. Kirjoittaja kertoo itsestään seuraavaa:

Pukimo Raivion tuotteita

Eduard Dresslerin tumma puku, koko 52
Herrainpukimon sininen irtotakki, koko 48
Brionin harmaa irtotakki, koko 54

“Liikkeenjohdon konsultti ja talliyrittäjän puoliso tasapainoilee liike- ja maalaiselämän välillä opetellen ja tehden ‘miesten töitä’, remontointia ja maataloutta sekä nauttien Suomen kiertämisestä, hyvästä ruoasta, laadukkaista vaatteista ja käsintehdyistä kengistä – elämästä ohituskaistalla.

Olen kolmekymppinen liikkeenjohdon konsultti ja kai koukussa vauhtiin. 200 matkapäivää vuodessa: hotelleja, kaupunkeja ja yrityksiä. Kotona odottaa pieni maatila, hevostalli sekä 40-luvulla rakennettu talouskeskus. Kaikissa on jatkuvaa remontin ja huollon tarvetta – aikaa sekä osaamista sen sijaan on usein liian vähän.

Blogista saatte tulla lukemaan normaalin ei-niin-käsistään-kätevän miehen näkökulmasta: Maalaiselämän arjesta ja töistä, vanhan talon remontoinnista ja ylläpidosta, edellä mainittujen ja liike-elämän välillä tasapainoilusta sekä satunnaisista viittauksista business-tyyliin ja arjen luksukseen.

Kun kaltaiseni uusavuton nössö pyrkii suoriutumaan kolmesta ensin mainitusta, ei haavoja, ruhjeita ja kirosanoja voi välttää. Eikä myöskään puhelimessa olevan appiukon pikavalintanumeron käyttämistä ongelmien noustessa ylitsepääsemättömän suuriksi.”

http://ohituskaistalla.com/


2 comments »

  1. Mikko says:

    Hauskaa, että miesbloggareita alkaa tulla lisää! Tervetuloa vain, kiitos!

  2. Kiitos jakamisesta!

    Blogin tarkoituksena on motivoida saamaan kodin ja maatalon projektit paremmin valmiiksi sekä kehittää ammatillista osaamistani sähköisen markkinoinnin keinoista. Sisällön kuitenkin ammennan omista intohimon kohteistani, joihin kieltämättä kuuluvat myös Keikari.com sivuston suosimat kauniin elämän elementit – maalaisen näkökulmasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pukimo Raivio.

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.

Pukimo Raivio.
"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari

Pukimo Raivio.