Naisten klassinen tyyli ja Terhi Suominen

2

September 15, 2023 by Ville Raivio

Tänään pieni poikkeus miesten vaatteiden maailmasta. Hienostelevalla Gloria-lehdellä on juttusarja naisten suhteesta omaan tyyliinsä, jonkalaista harvoin saa lukea miesten lehdistä. Tunnetusti miehiset miesten lehdet keskittyvät naisten vartaloihin, urheiluun, kehonrakennukseen, teknologiaan tai talouteen. Kun mukana on henkilökuvia, niiden miehiä haastatellaan kysymyksillä, jotka keskittyvät työhön tai sitten tekoihin, joilla he ovat menestyneet ja voittaneet kilpailijansa. Harvemmin miesten lehden silmäilijä pääsee lukemaan tunteista, toiveista, epäonnistumisista tai jonkinlaisesta filosofiasta. Näistä erinomaisista syistä olen lukenut naisten lehtiä teinistä saakka.

Pukimo Raivion tuotteita

Latini, hevosennahkatakki, koko 50
Zegna, tumma puku, koko 50

Valtaosa Glorian juttusarjan hahmoista ei nostata tunnelmaa. Kuitenkin Terhi Suominen on erinomainen, suorastaan upea poikkeus Suomen naisten Marimekko-kuosisten, löysien, tylsien tai mustien taikka ylikireiden asujen massassa. Suomisen tyyli on läpeensä klassinen, hän teettää asujaan, pitää niistä huolta ja valitsee laatua. Saan mieleeni erityisen pienen määrän vastaavia klassisia tyylittelijöitä, joten nostan hänet jalustalle kehujen sekä kiitosten kohteeksi – yhtenä Suomen tyylikkäimmistä naisista.

Muut juttusarjan haastattelut löytyvät lehden sivuilta: https://www.gloria.fi/avainsana/tyylini


2 comments »

  1. Lätsä says:

    En henkilökohtaisesti pidä siitä tyylistä, mitä tarkoitetaan “naisten klassisella tyylillä”, mutta Suominen kyllä toteuttaa sen kunnioitusta herättävällä tavalla. Mukana on huomattavasti enemmän persoonallisuutta, kuin mihin pohjoismaisessa tyylissä ollaan totuttu. Naisten vaatteissa omaa silmää kuitenkin hivelee vintagempi tyyli.

  2. Legginsienkäyttäjä says:

    On kyllä tyylikäs leidi. Kiitos inspiraation jakamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pukimo Raivio.

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.

Pukimo Raivio.
"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari

Pukimo Raivio.